NAJPRIVLAČNIJE I SEKSI:  Ovo su 10 najseksepilnijih žena sveta
Foto: Fonet, Rojters

FHM

NAJPRIVLAČNIJE I SEKSI: Ovo su 10 najseksepilnijih žena sveta

Pop kultura -
Dženifer Lorens je diskretna, ženstvena i sa sklonostima ka "urnebesnim uletima" na crveni tepih, glumica je ocenjena kao najprivlačnija

Među najlepšim ženama sveta teško je da se napravi pravo rangiranje. Stvar se donekle olakšava kada se u čitavu priču uključi seksepil, karakteristika koja ne ide uvek uz lepotu. Prema čitaocima FHM 10 najseksepilnijih žena (na listi od 100 žena) sveta su:

1. Dženifer Lorens U ovom izboru pobedila je Dženifer Lorens. Diskretna, ženstvena i sa sklonostima ka "urnebesnim uletima" na crveni tepih, glumica je ocenjena kao najprivlačnija.

2. Mišel Kigan Glumicu Mišel Kigan krasi nesvakidašnja lepota. Pored besprekornih crta lica, veliki broj Britanki ovoj ženi "zavidi" na lepim grudima. U jednoj anketi, prema čijim rezultatima je pravljena "savršena" žena, grudi Mišel Kigan su proglašane za idealne.

3. Rijana Devojka koja smelo zavodi i provocira zaslužuje da se nađe u top tri najseksepilnijih žena sveta.

4. Emili Ratajkovski Manekenka Emili Ratajkovski ume da nas iznenadi šaljivim fotografijama. Sa ovakvim oblinama sebi može da "dozvoli" ovakve duhovite poteze.

5. Keli Kuko Keli Kuko je izrasla u pravu lepoticu. Zvezda serije "Štreberi" postaje sve opasnija konkurencija damama koje slede na ovoj listi.

6. Mila Kunis Pored lepote, koju poseduje, Mila Kunis pleni nenametljivošću i jednostavnošću. Upravo je to za mnoge ono najseksepilnije na njoj.

7. Bijonse Bijonse ne silazi sa lista najlepših žena. Teško je odgovoriti čime više zavodi publiku, glasom ili stasom.

8. Lusi Meklenburg Zvezda britanskog rialitija "Towie", Lusi Meklenburg postala je miljenica javnosti neverovatne figure kojom pleni sa televizijskih ekrana.

9. Nikol Šerzinger Nikol Šerzinger privlači pažnju otkako se pojavila na svetskoj muzičkoj sceni. Na svakom njenom nastupu, pored odličnog glasa, najupečatljiviji je njen izgled.

10. Skarlet Johanson Poslednje na ovoj, ali visoko 10. mesto na čitavoj listi, zauzima Skalet Johanson. Njen visok plasman ne iznenađuje jer mnogi kažu da ova glumica ima neku posebnost, harizmu, seksepil, nešto treće ili sve skupa, šta god da je u pitanju, Skarlet se izdvaja od većine.

(žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track