ANĐA: Usvojeni Medoks više liči na mene nego moja biološka deca!

Decu vaspitava da budu ono što jesu

ANĐA: Usvojeni Medoks više liči na mene nego moja biološka deca!

Pop kultura -
Uopšte ne mora da znači da će naša biološka deca biti bliskija jedni sa drugima nego sa usvojenom braćom i sestrom

Anđelina Džoli veruje u to da se detetova ličnost formira već na rođenju, kao i da ostaje nepromenjena bez obzira na to kako ih roditelji kasnije vaspitaju. Takođe, Anđelina je htela da istakne da ima više sličnosti sa usvojenim sinom Medoksom, nego sa svojom biološkom decom.

Ona tvrdi da ju je majčinstvo naučilo da su deca ono što jesu od trenutka kad se rode i da, u odsustvu nekih većih trauma, mogu da odrastu kao potpuno jedinstvena osoba. Ova 38-godišnja glumica koja je verena za glumca Breda Pita rekla je da veruje da bi trebalo podsticati decu da budu ono što jesu.

"Mislim da se deca rode sa svojom ličnošću, ali ako postoji trauma u njihovom odrastanju, to može drastično da ih promeni. Ako pogledate fotografije naše dece kada su bili bebe, kako su izgledali i kakvom su energijom isijavali, bilo da su slatki, elegantni, stidljivi, duhoviti, otvoreni ili hrabri-oni su i dalje takvi. Mi verujemo da bi trebalo ohrabrivati i podržavati decu da budu ono što jesu, ali im ne treba u svemu povlađivati", rekla je Anđelina.

Anđelina i Bred su usvojili troje dece i imaju troje biološke dece, ali je iznenađujuće to da Anđelina smatra da je najsličnija svom usvojenom sinu Medoksu.

"Mislili biste da ćete imati više sličnosti sa biološkom decom, ali ja nemam. Možda samo sa jednim, ali najsličnija sam Medoksu. Takođe, uopšte ne mora da znači da će naša biološka deca biti bliskija jedni sa drugima nego sa usvojenom braćom i sestrom. Mi se samo nadamo da naša deca neće postati glumci, jer želimo da se bave onim što ih zanima", rekla je Anđelina.

(žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track