Evo kakve će kostime Pet šop bojs nositi na Egzitu

Kostim težak tonu

Evo kakve će kostime Pet šop bojs nositi na Egzitu

Pop kultura -
Imaću disko kuglu na glavi, ali je srećom providna pa mogu da gledam kroz nju, a biće i zanimljivo jer se o nju odbijaju zraci lasera i vraćaju ka publici, ispričao je Nil Tenat

Duo Pet šop bojs nastupiće 10. jula na otvaranju Egzita. Dolaze sa svojim novim spektaklom "Electric" za koji im kostime radi umetnica Es Devlin koja je radila i na ceremoniji zatvaranja Olimpijade 2012. u Londonu.

Nil i Kris su rekli da je glavna tema cele turneje elektronski zvuk koji imaju u svojim pesmama, ali i svetlost lasera bez kojih je njihove nastupe gotovo nemoguće i zamisliti. Kostimi će, i ovog puta, biti jedna posebna priča.

"Nosićemo maske Minotaura u jednom delu nastupa. Teške su celu tonu! Takođe imaću i disko kuglu na glavi ali je srećom providna pa mogu da gledam kroz nju, a biće i zanimljivo jer se o nju odbijaju zraci lasera i vraćaju ka publici", ispričao je Nil Tenat.

Kažu da će svaki nastup, od onih u Britaniji odakle kreću na turneju, pa do nastupa na Exitu biti isti jer bi im trebali sati i sati da iznova naprave listu pesama i nameste odgovarajuće osvetljenje ukoliko ga budu menjali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track