(FOTO) UČILA OD NAJBOLJE: Sestra Kim Kardašijan zaboravila da obuče gaćice!
Foto: Rojters

Veoma hrabar potez

(FOTO) UČILA OD NAJBOLJE: Sestra Kim Kardašijan zaboravila da obuče gaćice!

Pop kultura -
Najmlađa Kajli obukla je usku, poluprozirnu haljinu koja je isticala njene grudi, dok se Kendal opredelila za vrlo provokativnu haljinu sa ekstremno visokim šlicevima na obe strane koji su joj potpuno otkrivali prepone
1 / 7 Foto: Rojters

Sestre čuvene Kim Kardašijan, Kendal (18) i Kajli Džener (16) izazvale su pravu pometnju kada su se pojavile na crvenom tepihu "Much" dodele muzičkih video nagrada u Torontu.

Najmlađa Kajli obukla je usku, poluprozirnu haljinu koja je isticala njene grudi, dok se Kendal opredelila za vrlo provokativnu haljinu sa ekstremno visokim šlicevima na obe strane koji su joj potpuno otkrivali prepone. Očigledno je da za ovu priliku Kendal nije obukla gaćice.

Kajli je, čim je napunila 18 godina, rešila da se iseli iz porodičnog doma i kupi svoj stan. Ona se trenutno bavi manekenstvom i sa sestrom ima svoju liniju odeće, a napisale su i knjigu. Njihova majka Kris se definitivno potrudila da finansijski obezbedi i svoju najmlađu decu.

Mlade starlete i sestre čuvenih Kardašijanki definitivno se ugledaju na svoje starije sestre i žele da krenu njihovim stopama. Iako jako mlade, Kendal i Kajli izazivaju brojne negativne komentare na račun svog previše provokativnog oblačenja i jake šminke.

Kajli ima samo 16 godina, a već izgleda tako da može da stane rame uz rame sa starijim sestrama. Mnogi su kritikovali njihovu majku Kris što im dozvoljava da u toj meri potenciraju svoju seksualnost, a da još uvek nisu punoletne po američkom zakonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track