NEMILOSRDAN: Glumac iz serije Šild hladokrvno ubio svoju suprugu pred decom?!
Foto: AP

Hladne glave

NEMILOSRDAN: Glumac iz serije Šild hladokrvno ubio svoju suprugu pred decom?!

Pop kultura -
Tužilaštvo tvrdi da je Majkl usmrtio Ejpril Džejs (40), sa nekoliko hitaca iz pištolja u njihovoj porodičnoj kući 19. maja, dok su njihova deca bila prisutna

Glumac iz serije "Shield" Majkl Džejs dužan je da se pojavi na sudu u Los Anđelesu kako bi eventualno uložio žalbu, nakon što je optužen za ubistvo supruge prošlog meseca.

Tužilaštvo tvrdi da je Majkl usmrtio Ejpril Džejs (40), sa nekoliko hitaca iz pištolja u njihovoj porodičnoj kući 19. maja, dok su njihova deca bila prisutna. Džejs je pozvao 911 da prijavi pucnjavu, i kako je saopštila policija, sačekao ih je u kući.

Na audio snimku koji je upućen policiji čuje se glas koji govori: "Moj zet mi je upravo poslao SMS poruku u kojoj piše da dođem da pokupim decu jer je on upravo upucao Ejpril, moju ćerku."

Njena porodica proglasila je ubistvo ćerke bezumnim činom kućnog nasilja, a policija istražuje da li je u pitanju bio i finansijski problem ili bilo šta što bi motivisalo glumca da hladnokrvo ubije suprugu.

Majklovi advokati ne žele puno da pričaju o slučaju, samo su rekli da je istraga još u ranoj fazi. Ejpril Džejs radila je na Biola Univerzitetu i imala tri sina, od toga su dvojica mlađa od 10 godina. Oni su sada na sigurnom, kod bliskih rođaka.

Ejpril Džejs, Majklova supruga, foto AP
Ejpril Džejs, Majklova supruga, foto AP

Mesto zločina, porodična kuća... foto AP
Mesto zločina, porodična kuća... foto AP

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track