BUDI HUMAN: Džamirokvaj pomaže Srbima

Svetska zvezda brine o poplavljenima

BUDI HUMAN: Džamirokvaj pomaže Srbima

Pop kultura -
Prvog dana, 16. jula, VIP posetioce očekuje dnevna žurka pod nazivom „Be Human Hosted by Example“ - specijalni sanset di-džej set

Humanitarna žurka.Program Egzitove fondacije „Exit Aid“ za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji, BiH i Hrvatskoj, u saradnji sa opštinom Budva i Dukley Gardens, a uz podršku Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore, kao i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, 16. i 17. jula, u okviru festivala Sea Dance u Budvi, u ekskluzivnom kompleksu Dukley Gardens organizuje veliki VIP humanitarni događaj pod nazivom „Be Human“.Prvog dana, 16. jula, VIP posetioce očekuje dnevna žurka pod nazivom „Be Human Hosted by Example“ - specijalni sanset di-džej set. Festival Sea Dance priprema koktel i VIP dnevnu žurku uz kupanje na prelepoj plaži Dukljanskih vrtova. Čuveni britanski reper Example, poznat po svom humanitarnom radu, ispratiće ovaj vreli julski dan specijalnim di-džej setom osmišljenim za zalazak sunca, da bi kasnije, tokom noći, s bendom nastupio na glavnoj bini festivala.Vrhunac ovog ekskluzivnog humanitarnog VIP projekta desiće se 17. jula, sa početkom u 21 sat. Obeležiće ga velika svetska zvezda i vodeće ime festivala Džamirokvaj, i to specijalnim di-džej setom sa Džej Kejem kao domaćinom večeri. Događaj pod nazivom „Be Human Hosted by Jamiroquai“ predstaviće svemirskog kauboja i poznatog svetskog muzičara, koji 15. jula nastupa na glavnoj bini festivala Sea Dance, i koji je odlučio da na Crnogorskom primorju bude za sve vreme trajanja morskog dela Egzit avanture!

“Društvena odgovornost je duša EXIT festivala i upravo zato, EXIT fondacija je nakon katastrofalnih poplava koje su u maju ove godine zadesile Srbiju, BIH i Hrvatsku osnovala program EXIT AID za pomoć najugroženijim područjima, a saradnjom sa mnogobrojnim fondacijama i prijateljima ostvarila zapažene rezultate. Događaj u Dukljanskim vrtovima tokom Sea Dance festivala biće najznačajniji do sada, kada će dve svetske zvezde, Jamiroquai i Example, napraviti humanitarnu žurku za Srbiju, i na taj način skrenuti pažnju svetske javnosti da problemi sa posledicama poplava nisu rešeni i da će ugroženima trebati pomoć u dužem vremenskom periodu. Zahvalni smo prijateljima u Crnoj Gori, pre svih Opštini Budva i Dukljanskim vrtovima, što su prepoznali potrebu za pomoć ugroženima, i punom snagom i srcem podržali ovu inicijativu”, rekao je Dušan Kovačević, direktor EXIT festivala.

Kompletna dobit od prodaje GOLD I PLATINUM VIP ulaznica za Sea Dance festival namenjena je za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji.

Prikupljena sredstva biće uplaćena na poseban žiro račun Opštine Budva namenjen ugoroženima od poplave, dok će se novac distribuirati u saglasnosti sa Vladom Srbije.

(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track