Najnovije vesti

PRVI PUT ZA MEDIJE: Pipa Midlton otkrila detalje iz privatnog života!
Foto: REUTERS

Progovorila za javnost

PRVI PUT ZA MEDIJE: Pipa Midlton otkrila detalje iz privatnog života!

Pop kultura
Ono što je javnost najviše zanimalo je, da li se njen odnos sa sestrom promenio od kako je pristupila kraljevskoj porodici, i od kada je Kejt dobila sina Princa Džorža pre godinu dana

Po prvi put sestra britanske princeze Kejt Midlton Pipa pristala je da uradi intervju.

Iako nju poznaje ceo svet (i spreda i pozadi) tridesetogodišnja lepotica se nikada nije oglasila u javnosti – do sada!

Sestra Kejt Midlton je u sredu snimila intervju za emisiju "Today`s" , i ekskluzivno Metu Laueru otkrila zanimljive detalje iz privatnog života i odnosa sa sestrom Kejt. Intervju će biti emitovan iz dva dela, u toku sledeće nedelje.

Ono što je javnost najviše zanimalo je, da li se njen odnos sa sestrom promenio od kako je pristupila kraljevskoj porodici, i od kada je Kejt dobila sina Princa Džorža pre godinu dana.

"Ne, zaista nije. Mislim, normalno je da postoji veći pritisak. Ali mi provodimo mnogo vremena zajedno, i dalje mnogo stvari radimo kao porodica. I mislim da je to srž našeg odnosa, jer imamo zaista blisku porodicu i lepo se ponašamo jedni prema drugima i to nas "drži na zemlji". Zatim je Met nastavio sa zanimljivim pitanjem, kako bi dočarao da li zaista žive kao sav normalan svet.

"Dakle, možeš je pozvati u bilo koje doba dana i noći i reći "Hej Kejt, Pipa je. Hajde da čavrljamo kao što smo navikle?", na šta je Pipa rekla sledeće: "Da, da, mi zaista imamo normalan sestrinski odnos", otkrila je mlađa sestra i dodala, "Mnogo smo bliske i stalno podržavamo jedna drugu i savetujemo se međusobno".

Tokom intervjua, Lauer se našalio kako je morao da pređe skoro pet hiljada kilometara kako bi uradio intervju, a samo dan ranije Pipa je bila u Americi. Veoma sramežljivo, sestra od Vojvotkinje se izvinila voditelju i objasnila zašto je bila u Sjedinjenim Državama.

U pitanju je biciklistička trka, humanitarnog karaktera u kojoj je mlađa sestra Midlton učestvovala sa bratom Džejmsom. "Zaista je bilo zapanjujuće proputovati kroz toliko različitih država i videti trazliku u kulturama raznih zemalja. Mnogo mi se svidelo celo iskustvo, iako je bilo malo bolno, vredelo je videti sve te planine, pustinje".

Za kraj je voditelj rekao Pipi kako se raduje njihovom ponovnom susretu, ali uz šalu da povede i sestru!

http://www.youtube.com/watch?v=PdObgvjqLpA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...