Najnovije vesti

MUŠKARCI ODLUČILI: Ovo su osobine savršene devojke!
Foto: Shutterstock

Da li ste to vi

MUŠKARCI ODLUČILI: Ovo su osobine savršene devojke!

Pop kultura
00:00h
Pratite ova uputsava i on će zaključiti da set savršena devojka za njega

Da li možete da naslutite koje su to osobine koje bi svaki muškarac poželeo kod svoje devojke? Pratite ova uputsava i on će zaključiti da set savršena devojka za njega.

1. Recite šta misliteMuškarci vole žene koje iskreno znaju da kažu šta ih muči. Ne vole kad moraju da nagađaju jesmo li ljute ili ne i da otkrivaju šta su to loše uradili. Muškarci bi više voleli da  im odmah kažemo kad nešto nije u redu.

2. Budite mu podrškaBaš poput vas, i on ima pravo da se ljuti, bude umoran ili nervozan. Savršena devojka ponudiće svoju pomoć u rešavanju problema pa ga zatim ostaviti na miru, koliko je potrebno da se takve emocije slegnu. Smatrati takvo njegovo ponašanje napadom na vaš odnos, nikako nije fer.

3. Mala iznenađenjaMuškarci takođe vole male znakove pažnje, iako se često misli kako takva iznenađenja vole samo žene. To mu najbolje pokazuje koliko vam je stalo, što će i njega podstaći da bude još bolji prema vama.

4. ZahvalnostOn ne može da čita vaše misli i iako verujemo da ste itekako zahvalni za stvari koje radi za vas, on bi sigurno hteo da to ponekad i čuje. Svako voli da ga cenite, ali nisu svi dobri u čitanju takvih znakova. Nemojte ih samo očekivati, već se jasno i glasno zahvalite za sve te stvari koje on radi.

5. KomplimentiJoš jedna stvar za koju se pogrešno misli da je vole samo žene. Muškarci vole da se osećati poželjno pa su komplimenti obavezni deo svakog odnosa. I to ne mislimo samo na one u vezi njegovog izgleda.

(index.hr)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...