NEXT LEVEL SERBIA: Besplatne beatmaking, popping, DJ i MC radionice!

Projekat američke ambasade, Stejt departmenta i udružena Fresh

NEXT LEVEL SERBIA: Besplatne beatmaking, popping, DJ i MC radionice!

Pop kultura -
Cilj je promocija razumevanja i medijacija u sprezi između umetnika i društva i podrška u profesionalnom razvoju tih umetnika

U Domu omladine u Beogradu 24. jula po prvi put će se održati projekat u saradnji sa Stejt departmentom, Ambasadom Amerike i sportskim udruženjem "Fresh" pod nazivom "Next Level Serbia" čiji je cilj razmena znanja između umetnika i društva.

Radionice će biti održane prvo u Beogradu, 24. jula do 1. avgusta, a zatim i u Novom Sadu od 3. avgusta do 5. avgusta).

"Next Level" je projekat koji se bavi interkulturalnim umetničkim izražajem i razmenom znanja i inspiracije u sredinama koje nemaju toliko mogućnosti kao svetske metropole. Cilj je promocija razumevanja i medijacija u sprezi između umetnika i društva i podrška u profesionalnom razvoju tih umetnika.

Svaki učesnik se prijavljuje za jedan od smerova DJing/MC-ing/Popping/Beatmaking Nije moguće prijaviti se za više od jednog smera. Sve radionice su besplatne, ali je broj ljudi ograničen.

Predavači su:

Popping - Jorge "Pop Master Fabel" PabonDJing – Christopher Behm-Meyer aka DJ B MoneyMCing – Shirlette AmmonsBeatmaking – Joseph Kirkland aka Diamond D

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track