Darkvud Dab: Na Belgrade Beer Festu očekujemo dobru zabavu
Foto: Promo

Nastupaju 12. avgusta

Darkvud Dab: Na Belgrade Beer Festu očekujemo dobru zabavu

Pop kultura -
Beer Fest je festival koji je veoma dobro posećen, i mi rado nastupamo na sličnim dešavanjima, pošto je to prilika da se predstavimo i delu publike koja nas nije gledala na uživo. Očekujemo dobru zabavu, rekli su članovi ovog benda

Jedan od najbitnijih i najuticajnijih bendova na domaćoj sceni Durkwood Dub nastupiće poslednjeg dana 12. Belgrade Beer Festa.

Kultna beogradska grupa, koja iza sebe ima osam albuma, kao i niz nezaboravnih nastupa na brojnim festivalima u zemlji i regionu nastupiće u izvornoj, četvoročlanoj postavi, koju čine pevač Dejan Vučetić Vuča, gitarista Bojan Drobac Bambi, basista Miki Ristić i bubnjar Lav Bratuša sa set listom koja pokriva i neke od najranijih perioda u protekle dve i po decenije rada na domaćoj sceni.

Šta očekujete od nastupa na Belgrade Beer Festu?- Beer Fest je festival koji je veoma dobro posećen, i mi rado nastupamo na sličnim dešavanjima, pošto je to prilika da se predstavimo i delu publike koja nas nije gledala na uživo. Očekujemo dobru zabavu

Celo leto ste aktivni, svirate po festivalima, kakvi su vam utisci, da li vam je neki od tih nastupa posebno ostao u sećanju?- Utisci su odlični, ima puno festivala u regionu, dovoljno da zadovolji različite ukuse. Nedavno smo nastupili na Sea Dance festivalu na Jazu, pred oko 30 000 ljudi, bilo je fenomenalno.

Da li pored brojnih svirki imate vremena za nove pesme?- Kako se zahuktala letnja koncertna aktivnost, imamo manje vremena za boravak u studiju, tako da nas nastavak snimanja čeka kad se malo prorede koncerti.

Da li onda novi album možemo da očekujemo uskoro? - Album neće izaći pre nove godine.Na jesen nastavljamo tamo gde smo stali pre letnje pauze, ima još dosta posla. Promena u odnosu na prethodni album je ta što Vasil Hadžimanov više nije član benda. Već neko vreme radimo u bazičnoj postavi: bubanj, bas, gitara i glas.

Prenosimo vam deo atmosfere sa live nastupa Darkwood Duba

http://www.youtube.com/watch?v=STILn8uzvgI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja