RAZDRMALI VRNJAČKU BANJU: Partibrejkersi otvorili prvo veče Lavfesta

Daju sve od sebe

RAZDRMALI VRNJAČKU BANJU: Partibrejkersi otvorili prvo veče Lavfesta

Pop kultura -
Program na "Bušmils lajv" bini otvorili su bendovi Učuti Pas iRegulator, Nikola Vranjković, zvezde večeri Partibrejkersi, a nakonnjih Kanda, Kodža i Nebojša, Frau Casio, MKDSL

VRNJAČKA BANJA - Osmo festivalsko izdanjenajvećeg muzičkog festivala u centralnoj Srbiji "Lavfesta", počelo jenastupima domacih bendova i di-džejeva na manjim binama, dok je program na “Fajarstejdž” bini, zvanično u ponoć otvorio Robert Hood.

Posle njega nastupili su Keni Larkin i najveća zvezda prvog dana festivala i legenda Detroit tehno scene, Džef Majls.

Program na "Bušmils lajv" bini otvorili su bendovi Učuti Pas iRegulator, Nikola Vranjković, zvezde večeri Partibrejkersi, a nakonnjih Kanda, Kodža i Nebojša, Frau Casio, MKDSL i mnogi drugi.

Veliki broj fanova Partibrejkersa nije bio uskraćen za hitove poput“Kreni prema meni”, “Rođen loš”, “Hiljadu godina”, “Mesečevakći”... Ali, i nekoliko pesama sa novog albuma “Sirotinjsko carstvo”koji je u pripremi. Zoran Kostić – Cane, frontmen grupe Partibrejkersi, rekao je dapostoji nešto što se ne menja, a to je ta istinitost u pesmama.

"Poštujem naš stav na bini. Dajemo sve od sebe, poslednju kap naše emocije nudimo ljudima. Ne znam kako bi se drugačije predstavio nego kao svaki put na bini. Kada se razgolitiš i kažes: Ljudi to je to", rekao je Cane, dodajući da je najvažnije jedinstvo i harmonija.

Zlatana Pavlović, PR "Lovefest" kaže da je nekoliko hiljada ljudiprošlo tokom noći kroz kapije festivala u Vrnjačkoj Banji, i da seočekuje da će i večeras i sutra veče doći još više posetilaca.

Norveška zvezda Finbasen večeras će nastupiti na glavnoj muzičkoj bini festivala umesto Erika Prica, koji je zbog zdravstvenih problema otkazao evropsku turneju, dok ljubitelje domaćeg hip hopa, očekuje nastup grupe “Bed kopi”.

http://www.youtube.com/watch?v=stWPvX3DfxM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track