NA KORAK DO PROVALIJE: Slavni koji su bili na ivici propasti!
Foto: Reuters

Bogati i poznati

NA KORAK DO PROVALIJE: Slavni koji su bili na ivici propasti!

Pop kultura -
Pritisak koji nameće konstantno praćenje od strane javnosti, potreba očuvanja dobrog imidža i ostalo, predstavljaju mnogo veći teret nego što se na prvi pogled čini

Običnom čoveku životi poznatih glumaca izgledaju kao bajka, jer imaju sve potrebne uslove: lepi su, prebogati, poznati i uspešni. Međutim, slava je prevrtljiva.

Pritisak koji nameće konstantno praćenje od strane javnosti, potreba očuvanja dobrog imidža i ostalo, predstavljaju mnogo veći teret nego što se na prvi pogled čini. Mentalno zdravlje nekih od njih je bilo na veoma ozbiljnim iskušenjima, i malo je falilo da potpuno upropaste svoje karijere i živote. Mi vam predstavljamo pet najekstremnijih primera.

4. Dru Barimor

Foto Rojters
Foto Rojters

Kao jako mlada postala je zvezda Spilbergovog blokbastera "E.T.", što je donekle uticalo na njenu tubulentnu ličnost. Barimorova je počela da se opija i drogira u zapanjujuće ranim godinama svog života. Prvi porok bile su joj cigarete, pošto je propušila sa devet godina. Ubrzo potom, usledila je marihuana, alkohol, koji je nenormalno ispijala svake večeri kao desetogodišnjakinja! Posle toga je prešla na kokain, a sve je kulminiralo kada se pijana teturala pred majkom, koja ju je prisilila da ode u bolnicu na lečenje. Vremenom je sredila svoj život, rehabilitovala se, i sada ima srećnu porodicu i dvoje dece.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track