CANE PARTIBREJKERS: Album Sirotinjsko carstvo je naš najbolji album u poslednjih 30 godina!
Foto: Kurir Štampano

Publika odlično prihvatila nove pesme

CANE PARTIBREJKERS: Album Sirotinjsko carstvo je naš najbolji album u poslednjih 30 godina!

Pop kultura -
U ovim godinama i posle ovoliko vremena truckanja po "balkanskoj guduri", imamo šta da kažemo i rekli smo na toj ploči, kaže Cane

Zoran Kostić Cane kaže da je album "Sirotinjsko carstvo", koji su predstavili na Lovefestu, nešto najbolje što je bend snimio u poslednjih 30 godina."Videli ste kako je publika prihvatila naslovnu numeru, zatim "Sitnu lovu" i "Šta radiš". U ovim godinama i posle ovoliko vremena truckanja po "balkanskoj guduri", imamo šta da kažemo i rekli smo na toj ploči", kaže Cane napominjući da je možda malo ružno što hvali samog sebe, ali da je "Sirotinjsko carstvo" prava "pločetina".

Iako je na zvaničnoj internet stranici "Partibrejkersa" i dalje otvoren konkurs za izradu omota za njihov novi album, Cane kaže da je skeptičan, i da se plaši da će opet imati omot koji ga neće zadovoljiti.

"Treba mašte, jer je suviše jak naziv "Sirotinjsko carstvo". Treba da postoji neki otklon od toga. Može, recimo, da se napravi kontejner pun svinjskih glava, ali nije ni to rešenje. Voleo bih neki omot, na kojem bogati prose, kako bi imali još više, a sirotinja daje jer se nada milošću s neba. Ne znam, verovatno ćemo da imamo najgluplji omot kao i uvek", kaže Cane.

http://www.youtube.com/watch?v=stWPvX3DfxM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track