PROSLAVILA POLA VEKA: El Mekfirson izgleda bolje nego ikada!
Foto: AP

Ko bi rekao

PROSLAVILA POLA VEKA: El Mekfirson izgleda bolje nego ikada!

Pop kultura -
Fizički se ne osećam drugačije nego kad sam imala 40 ili 30. Sigurno tu i genetika igra ulogu i mislim da je do otprilike 30. godine genetika igra glavnu ulogu u izgledu

Na prvi pogled sigurno nikad ne biste rekli da El Mekfirson ima 50 godina. A na drugi bi verovatno zaključili da ima tek nešto više od 30.

Ali, slavna lepotica u martu ove godine proslavila je upravo spomenuti okrugli rođendan, a sad je u razgovoru za jedan časopis otkrila kako joj uspeva da izgleda mladoliko.

El Mekfirson, foto AP
El Mekfirson, foto AP

Ona, naime, smatra da je sve u glavi: "Fizički se ne osećam drugačije nego kad sam imala 40 ili 30. Sigurno tu i genetika igra ulogu i mislim da je do otprilike 30. godine genetika igra glavnu ulogu u izgledu. Nakon toga radi se o tome kako tretirate svoje telo", poručila je i dodala da je mladalački izgled rezultat toga da se "osećate dobro".

Naravno, u sve je ubacila i malo samo reklame pa je naglasila i da joj puno pomaže alkaliziranje (odnosno "otkiseljavanje") organizma, stvaranje kiselo-lužnate ravnoteže, budući da je nedavno pokrenula svoju liniju alkaliziranih proizvoda: "Verujem da je za mene, za moje telo, za način na koji živim, takav način prehrane veliki faktor, zbog toga se osećam dobro, a rezultat je dobar izgled", poručila je.

El Mekfirson, foto AP
El Mekfirson, foto AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track