ZATVOREN BIR FEST: Spot od 100.000 pivopija
Foto: Dragan Kadić

Poslednja klapa

ZATVOREN BIR FEST: Spot od 100.000 pivopija

Pop kultura -
Masa telefonima i foto-aparatima snimala grimase i poskoke za novu pesmu Van Goga „Skačem, skači“

Bir fest zvanično je završen sinoć koncertima za pamćenje rok sastava Van Gog, Ju grupe i Darkvud daba. Atmosferu su zagrejali Bilja Krstić i Bistrik orkestar, a oko devet sati, pred izlazak Đuleta Van Goga na binu, reke ljudi slivale su se kroz sve ulaze na festivalu kako bi zauzeli što bolja mesta. Đule je skakao po bini, ulazio u publiku, grlio se i pevao zajedno sa usplahiranim fanovima.

Ju grupa
Ju grupa

- Dižem čašu za ljubav. Nismo ovde da obaramo rekord, već da delimo stih i emociju sa vama. Omladino, oterajte neukus i šund - vikao je frontmen Van Goga.Kao što su najavili uz pesmu „Skačem, skači“, Đule je pozvao sve prisutne da uzmu svoje kamere i foto-aparate i naprave snimak, koji će potom biti prikazan u njihovom spotu za pomenutu pesmu. Fanovi svih uzrasta, od devojčica do onih starijih, slikali su se i snimali dok su skakali, pravili grimase i pevali. Svi su uglas vrištali uz nove pesme „Nešto vuče me dole“, ali i uz stare hitove „Spisak razloga“ i „Neko te ima noćas“.

Spektakl je završen pesmom „Anđele, moj brate“, koju je bend zajedno otpevao.Raspevane pivopije dočekale su sa osmehom stari rokenrol sastav Ju grupu, koja je atmosferu dovela do usijanja. Tokom ostatka večeri publiku su zabavljali Darkvud dab i S.A.R.S.(M. C.)

Mlađan Dinkić
Mlađan Dinkić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track