FANOVI GA PRATILI U STOPU: Sultan Sulejman prošetao Sarajevom
Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba

Gost SFF

FANOVI GA PRATILI U STOPU: Sultan Sulejman prošetao Sarajevom

Pop kultura -
Nažalost tu sam samo jedan dan i jedva čekam pozivnicu za sledeći dolazak. Siguran sam da ću ostati duže vreme, jer ovde mogu videti zanimljiva mesta i upoznati zanimljive ljude, srdačne i predivne

Zvezda turskih serija Halit Ergenc stigao je jutros u glavni grad BiH gde će biti gost Sarajevo Film Festivala. Ergenc, kojeg naša publika najviše poznaje po ulozi Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji, u popodnevnim satima obilazio je Sarajevo.

Novinari su ga dočekali na aerodromu, a fanovi ga prate u stopu po gradu.

Glumac je rekao da nije očekivao tako duboke emocije koje oseća zbog boravka u Sarajevu, te da ih ne zna rečima objasniti, ali, kako kaže, ta osećanja su mešavina sreće i uzbuđenja.

"Nažalost tu sam samo jedan dan i jedva čekam pozivnicu za sledeći dolazak. Siguran sam da ću ostati duže vreme, jer ovde mogu videti zanimljiva mesta i upoznati zanimljive ljude, srdačne i predivne", kazao je Ergenc.

Ergenc će večeras prošetati crvenim tepihom SFF-a za koji kaže da je od svojih prijatelja čuo samo pohvale. "Prijatelji su mi pričali da je to jedan od najboljih festivala u Evropi s kvalitetnim filmovima, te da ima posebnu energiju", dodao je poznati glumac.

(Klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track