ŠOK ZA ŠPANIJU: Misica potvrdila da je lezbijka!
Foto: Vikipedija

Priznala

ŠOK ZA ŠPANIJU: Misica potvrdila da je lezbijka!

Pop kultura -
Ne stidim se zbog onog što sam uradila. Zadovoljna sam svojim životom, izjavila je španska lepotica

MADRID - U tradicionalističkoj sredini, kakva je Španija, odluka Patrisije Jurene Rodriges, prošlogodišnje predstavnice ove zemlje na izboru za Mis Univerzum, da javno deklariše svoju homoseksualnost predstavlja ne mali čin hrabrosti.

Ova 24-godišnja brineta otkrila je nedavno da je u lezbijskoj vezi sa španskom pevačicom Vanesom Klajn. Svoj "coming out", Patrisija je učinila postavivši na Instagram fotografiju na kojoj su ona i njena partnerka u nežnom zagrljaju, uz tekst "Romeo i Julija".

Njen post je na platformi za razmenu fotografija lajkovan više od 5.000 puta, a pojavio se i na naslovnicama brojnih španskih listova.

"Ne stidim se zbog onog što sam uradila. Zadovoljna sam svojim životom", izjavila je španska lepotica, zahvalivši se svima koji su je podržali.Patrisija je jedna od retkih misica u svetu koja je javno otkrila da je lezbejka.

Pre nje je to učinila bivša Mis Kentakija, Džuan Trent.Patrisija je dva puta krunisana za Mis Španije: 2008. i 2013. kada je na takmičenju za Mis Univerzuma, u Moskvi, proglašena za prvu pratilju.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track