BRIŽNA MAJKA: Ćerke Monike Beluči doputovale u Trebinje
Foto: Zoran šaponjić

Snimanje filma Na mlečnom putu

BRIŽNA MAJKA: Ćerke Monike Beluči doputovale u Trebinje

Pop kultura -
Dok su za jednim stolom sedele sa mamom, dadiljom i prijateljima, gosti su im upućivali znatiželjne poglede i sa simpatijama gledali četvorogodišnju Leoni koja je veselo trčkarala okolo. Nekoliko godina starija Deva je za to vreme sa uživanjem jela sladoled

Ćerke Monike Beluči doputovale su u Trebinje, gde slavna glumica snima nastavak filma "Na mlečnom putu" Emira Kusturice. Prema ranijim najavama snimanje bi trebalo da potraje, pa se pretpostavlja da je italijanska diva, poznata kao brižna i pažljiva majka, organizovala i dolazak ćerki Deve i Leoni kako bi lakše podnele razdvojenost.Nije poznato koliko će devojčice dugo praviti društvo mami, ali na osnovu njihove razdraganosti u bašti hotela "Platani", može se zaključiti da devojčice uživaju. Dok su za jednim stolom sedele sa mamom, dadiljom i prijateljima, gosti su im upućivali znatiželjne poglede i sa simpatijama gledali četvorogodišnju Leoni koja je veselo trčkarala okolo. Nekoliko godina starija Deva je za to vreme sa uživanjem jela sladoled.

Nedaleko od njih sedeo je Emir Kusturica u društvu Slobode Mićalović, koja sa Belučijevom glumi u filmu. Neke scene snimane su u Trebinju još u junu, ali se u njima ne pojavljuje Belučijeva.

Posle Trebinja, snimanje će biti nastavljeno na planini Volujak kod Gacka i drugim delovima Hercegovine. Italijanska diva smeštena je u hotelu "Platani", gde je i ranije boravila, a osoblje kaže da nije imala nikakve posebne zahteve, ni za sebe, ni za decu, već se ponaša kao i drugi gosti.

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track