SLUŽILA SE RUŽINA VODICA IZ BOSNE: 8 stvari koje niste znali o Anđelininom i Bredovom venčanju!
Foto: Ap

Svi detalji

SLUŽILA SE RUŽINA VODICA IZ BOSNE: 8 stvari koje niste znali o Anđelininom i Bredovom venčanju!

Pop kultura -
Zavirite u detalje romantične ceremonije u dvorcu Miraval u Francuskoj

Torta, haljina, hrana koja se služila nakon ceremonije, muzika... to su stvari koje niste znali o holivudskom venčanju godine. Zavirite u detalje romantične ceremonije u dvorcu Miraval u Francuskoj.

TORTA JE DOMAĆAPar se zaista pobrinuo oko budžeta pa umesto da unajmi poslastičare koji bi umesili tortu, oni su te čarolije prepustili svojoj deci. Njihov sin Paks i njegovi prijatelji uživali su u neredu i pečenju torte za veliki dan.

GOSTI SU JELI BRANCINANije samo torta bila domaća, već su gosti mogli da uživaju i u domaćoj hrani posle ceremonije. Na stolu je bila poslužena domaća šunka, sir i sveže ulovljeni brancin. Osim toga uživali su u crvenom vinu i bosanskoj ružinoj vodici.

CRTEŽI NA NJENOJ VENČANICINa haljini su nacrtane mede, cveće, zebre, zećevi. Ajfelova kula, avioni i po koja bezobrazna reč. Čast da ukrase haljinu takođe su imala deca supružnika.

DECA SU ORGANIZOVALA SVOJE ULOGEDeca nisu pravila haos kada je došlo vreme da se organizuje veliki dan. Bred i Anđelina su rekli da su deca odabrala svoju garderobu i organizovali svoje obaveze, prenosi mirror.co.uk - Na primer, Knoks voli da vodi računa o novcu kao i o žiru na jastučiću pre nego što se stavi prsten - naveo je par.

TAJNA ZA MEDENI MESECAnđelina (39) i Bred (50) sada idu na Maltu da snime svoj zajednički film posle 10. godina i to pored mora. Ali to nije tako romantično kao što mislite. Par je naglasio da snima film o paru koji je nesrećno venčan. Čudan medeni mesec.

INTIMNI TRENUCISva deca su uzbuđena zbog svojih roditelja koji su se napokon venčali. Šiloh i Knoks su držali prstenje i nestrpljivo čekali da se svi spreme.

MUZIKA NA VENČANJU Bred je slatko pevušio “Here comes the bride” sa decom i gostima kada je Anđelina ušla u kapelu i uputila se ka oltaru. Takođe je Anđu pratio tradicionalni venčani marš.

USPOMENA NA ANĐELININU MAMUUvek razmišljaju o porodici pa tako i na njihov dan. Bred je imao ugraviran kamen na mestu gde će vezati čvor. Kamen je u čast Anđelinine mame koja je preminula od raka jajnika 2007. godine.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track