NA TO JE DŽENIFER PALA: Džastin Teru je toliko obdaren da mora da nosi dva para gaća!
Foto: Printskrin

Anistonova baš ne zna šta je dobro

NA TO JE DŽENIFER PALA: Džastin Teru je toliko obdaren da mora da nosi dva para gaća!

Pop kultura -
Glumac je navodno toliko obdaren da je u seriji 'The Leftovers' morao da obuče dva para gaća kako ništa ne bi došlo do izražaja dok snima scenu u kojoj džogira

Puno se toga pisalo o Dženifer Aniston i Džastinu Teruu. Od toga da su zajedno, pa da su raskinuli, da planiraju venčanje pa da su ga otkazali...

Međutim, jedna tema je dosad bila neobrađena - veličina Džastinovog penisa. Glumac je navodno toliko obdaren da je u seriji 'The Leftovers' morao da nosi dva para gaća kako ništa ne bi došlo do izražaja dok snima scenu u kojoj džogira.

Glumac je gostovao je u emisiji Konana O'Brajana i rekao kako nije znao da je obdaren dok mu producenti serije nisu to dali do znanja.

"Jednog dana su me u garderobi dočekala dva para gaća. Mislio sam kako je super što su mi omogućili da biram rublje, međutim onda mi je prišao redatelj i rekao da moram navući oba para jer niko ne gleda ništa osim mog međunožja", otkrio je Džastin.

Dženifer ga očigledno i zato ne pušta iz svojih ruku, a o njegovoj muškosti pričala je i kolegica s kojom snima seriju, Liv Tajler:

"U scenama, u kojima glumimo zajedno, užasno mi se teško da se koncentrišem. Umesto da mislim na tekst i sve ostalo što treba da radim, ja buljim u Džastinovo međunožje i izbezumim se", priznala je glumica.

http://www.youtube.com/watch?v=9H5poeL0nH4

(rtl.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track