5 muških navika kojih se grozi svaka žena

Hajde da pričamo o higijeni

5 muških navika kojih se grozi svaka žena

Pop kultura -
50 žena na jednom blogu izjasnilo se o najgorim muškim navikama koje ih odbijaju, a mi smo izdvojili 5 najčešćih

Žene su po prirodi uredne, brinu o sebi i svom izgledu, koriste skupe preparate kako bi što duže zadržale mladoliki izgled, depiliraju se i neguju. Stoga ne čudi što isto očekuju i od svog izabranika.

50 žena na jednom blogu izjasnilo se o najgorim muškim navikama koje ih odbijaju, a mi smo izdvojili 5 najčešćih.

1.Džepni biljarKada muškarac toliko rukom poseže prema svom međunžju energično se češkajući, reč je o vrlo ružnoj navici koja upada u oko svakoj ženi. Iako je češkanje prirodna pojava za sve postoji mesto i način, ali puno suptilniji i diskretniji od romantične večere ili izlaska s devojkom.

2. Dlake iz nosa i ušijuDlake stvarno nisu privlačne pogotovo ukoliko usred strastvenog razgovora proviruju iz nosa ili se nađu na putu između ušne resice i ženinih usana koje se spremaju za poljubac i šaputanje.

3. PerutPerutje izlečiva, ali zahteva malo truda, odnosno češće pranje kose i korištenje posebnih, ciljanih šampona. Ne postoji skoro ništa neprivlačnije od košulje posipane belim pahuljicama koje nemaju veze s onim snežnim.

4. Prljavi i neuredni noktiLepe ruke su jedna od najprivlačnijih stvari na muškarcu, ukoliko su pritom negovane i čiste retko koja pripadnica lepšeg pola se neće istog trena zamisliti u njihovom zagrljaju. Prljavi nisu privlačni. , Naravno postoje muškarci koji ruke koriste za teške fizičke poslove, ali to ne znači da ne mogu biti uredno isečeni. Piše:zadovoljna.hr

5. Loša higijena zubaSvakom se može dogoditi neugodan zadah iz usta nakon ukusnog ručka ili večere, ali higijena usne duplje nešto je sasvim drugačije. Pranje zuba je najmanje što muškarac može napraviti za sebe, zato ova loša navika zaslužuje veliki minus.

(zadovoljna.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track