Mima Karadžić za Kurir: Budva će biti gledanija od Turaka!
Foto: Kurir Štampano

Hit serija kreće od subote na televiziji Prva

Mima Karadžić za Kurir: Budva će biti gledanija od Turaka!

Pop kultura -
Gledaoci mogu da se identifikuju s našim junacima. Sve što se dešava u Budvi, događa se u Čačku i Beogradu, kaže Karadžić
1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Domaća serija „Budva na pjenu od mora“ od subote u 20 sati vraća se na male ekrane Prve.Uz nove zaplete i pravu akciju, publika će moći da vidi Sava Bačića, koga igra glumac i producent Mima Karadžić, u novim ljubavnim avanturama.

Stiže novih 40 epizoda... Scena sa snimanja
Stiže novih 40 epizoda... Scena sa snimanja

- Vraćamo se na Prvu, gde je serija doživela uspeh. Napravili smo najbolju sezonu. Publika će videti novih 40 epizoda. Ima više trilera i akcije - kaže Karadžić za Kurir.Gledaoci će pratiti spektakularne vožnje automobilima i jahtama, ljubavne zaplete i prevare, mobing, prostituciju i ubistva, što novi projekat već svrstava u najskuplji u istoriji srpske televizije.- Serija bi bila najskuplja da smo sve platili. Zahvaljujući mom bratu, nekim ljudima u Crnoj Gori, Gradu Budvi i hotelima dobili smo mogućnost da neke stvari koristimo skoro besplatno. Što bi se kod nas reklo, na obraz. Budva kao grad i njen gradonačelnik Lazar Rađenović prepoznali su u toj seriji priču koja se njih tiče, pa su ušli u projekat. Da smo platili glisere i helikoptere, to bi mnogo koštalo - iskren je Karadžić.Naš sagovornik nema dilemu da će treća sezona biti najgledaniji program.

U akciji... Momčilo Otašević
U akciji... Momčilo Otašević

- Biće gledanija od turskih serija, jer je atraktivna za našu publiku. Gledaoci mogu da se identifikuju s našim junacima i njihovim problemima. Sve što se dešava u Budvi, događa se u Čačku ili Beogradu - zaključuje Karadžić.

Nova licaGLUMAČKE ZVEZDE IZZAGREBA I LJUBLJANEU novom ciklusu uz proverene asove, koji su sjajno odradili posao u prethodne 24 epizode, pojavljuju se nova lica. Žestokog negativca igra mladi Budvanin Dejo Ivanić, tu su još Leona Paraminski iz Zagreba, koja tumači čudesnu ženu koja će promeniti Savov život, Ivo Gregurević, Frano Lasić, Viktor Savić, Dejan Lutkić, Katarina Marković i Slovenka Maja Kljun.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track