U KUĆI SE PRIČA SRPSKI: Srbislava Betmenu rodila dvoje dece!

Sibi stub porodice

U KUĆI SE PRIČA SRPSKI: Srbislava Betmenu rodila dvoje dece!

Pop kultura -
Imam tešku narav i brzo planem, ali Sibi me vrati u red. Ona je jaka žena koju ne opterećuju gluposti koje čuje o nama, rekao je glumac

Kristijan Bejl (40) je već 14 godina u braku sa Srpkinjom, s kojom ima ćerku i sina. Holivudski glumac najpoznatiji po ulozi Betmena ne krije da je Srbislava - Sibi Blažić (44) stub porodice. Dok je javnost brujala o tome kako se glumac sve češće svađa s majkom Dženi i sestrom Šeron, porodična neslaganja smirivala je upravo Sibi.

"Imam tešku narav i brzo planem, ali Sibi me vrati u red. Ona je jaka žena koju ne opterećuju gluposti koje čuje o nama. Stabilna je ličnost i zna da stvari postavi na svoje mesto", rekao je Bejl.

Reklo bi se da Kristijan s tazbinom ima bolji odnos jer, po molbi njegovog tasta Slobodana, njegova ćerka Emelin uči srpski jezik, a i za Uskrs porodično idu u Crkvu Svetog Ilije u Los Anđelesu.Kako pišu američki portali, Bejl želi da i njihov dvomesečni sin nauči maternji jezik svoje majke, pa se u kući Bejlovih često pevaju uspavanke na srpskom.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track