Najnovije vesti

SVE LUĐI ZAHTEVI ZA PODMLAĐIVANJE: Botoks i u pete i u uši...

Koliko košta lepota

SVE LUĐI ZAHTEVI ZA PODMLAĐIVANJE: Botoks i u pete i u uši...

Pop kultura
Složeni zahvati poput zatezanja lica, ubrizgavanja botoksa i kolagena, povećanja grudi i zadnjice, "isisavanja" masnih naslaga na telu, postale su već rutinske intervencije

Želja žena da što duže izgledaju lepo pomera granice estetske hirurgije, pa su i zahvati sve "luđi", tako da se danas uveliko radi podmlađivanje ušiju, preoblikovanje zadnjice, skraćivanje nožnih prstiju... Žene su, zbog mladosti i lepote, čini se spremne na sve! Složeni zahvati poput zatezanja lica, ubrizgavanja botoksa i kolagena, povećanja grudi i zadnjice, "isisavanja" masnih naslaga na telu, postale su već rutinske intervencije. Granice se pomeraju, pa estetski zahvati postaju sve "luđi"... 

Podmlađivanje ušiju Ubrizgavanje botoksa u ušne rese i stopala naročito je popularno kod sredovečnih dama u najrazvijenijim zemljama. Uši se opuštaju kada se decenijama nose minđuše i na resicama se pojavljuju bore. Botoks rešava taj estetski problem, a sve je više i muškaraca koji se odlučuju na ovu intervenciju. 

Seksi brazilska zadnjica Ne mogu sve žene, naročito one bele puti, da imaju lepo zaobljenu, podignutu i seksepilnu zadnjicu poput egzotičnih Kubanki, Brazilki, tamnoputih lepotica. Zahvat živopisnog imena "brazilska guza", trenutno je najpopularniji u svetu, a brojne pevačice, glumice, starlete i "obične smrtnice" ne žale novac da bi izgledale s leđa kao Dženifer Lopez ili samba plesačica na karnevalu u Rio de Žaneiru. 

Botoks u pete, prsti "pod nož" Metoda poznata kao "Pepeljuga" podrazumeva ubrizgavanje botoksa u pete i skraćivanje nožnih prstiju. Na ovaj zahvat odlučuju se žene koje ne žele da se odreknu visokih potpetica, iako su zbog njih deformisale stopala i iskrivile prste. Hirurzi im pete oblažu slojem koji olakšava hod, a "pod nož" najčešće idu palac i srednji prst, kako bi noga lepše izgledala u otvorenoj obući.

Novosti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...