Najnovije vesti

Nova televizija N1 kreće 30. oktobra

Dugo očekivana

Nova televizija N1 kreće 30. oktobra

Pop kultura
08:08h
N1 prva regionalna dvadesetčetvoročasovna news platforma i ekskluzivni CNN partner za region počinje sa radom 30. oktobra

Najnovije vesti, talk show emisije, jutarnji program, kultura, sport i zabava, dokumentarni serijali, news portal i mobilna aplikacija N1 prva regionalna dvadesetčetvoročasovna news platforma i ekskluzivni CNN partner za region počinje sa radom 30. oktobra.

TV Kanal N1 u Srbiji moći će da se gleda preko kablovskih operatora: SBB, KDS i JET, preko platformi D3 i D3i, Total TV-a i Beogrid network-a. N1 će biti dostupan i putem drugih vidova savremene komunikacije – N1 news portala na adresi www.n1info.com, IOS, Android i Windows aplikacije.

U BiH i Sloveniji N1 kanal gledaoci će pratiti preko operatora Telemach i platforme Total TV, u Hrvatskoj preko operatora MAXtv i VIP Net i platforme Total TV, u Crnoj Gori i Makedoniji preko platforme Total TV, a u ostalom delu Evrope i sveta preko Nettv.plus i platforme Total TV.

O N1Podsećamo, N1 ima tri regionalna centra u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, od kojih svaki ima svoju uređivačku politiku, novinare, TV studio, web i mob platformu. Sva tri studija proizvodiće tri odvojena sadržaja koji će se spajati u jedan regionalni program kada su u pitanju informacije koje budu interesovale publiku u sve tri zemlje. Kao ekskluzivni partner CNN-a za region, N1 će biti u mogućnosti da emituje CNN program koji smatra relevantnim za gledaoce u regionu. Istovremeno ova saradnja daje mogućnost da N1 emituje sadržaje iz regiona koji imaju globalni značaj na CNN-u.

O programuDirektor programa za Srbiju, urednik i voditelj političkog talk show programa Pressing biće Jugoslav Ćosić. Maja Žeželj će raditi Dnevnik sa ekipom uglednih novinara među kojima su Maja Dragić, Milan Šarić, Branislav Šovljanski, i drugi, a tu su i Minja Miletić koja će voditi Novi dan – jutarnji program, zatim Igor Božić, Zoran Stevanović, Tanja Veselinović, Voja Stevanović i mnogi drugi. Pored ovih, već poznatih lica, tim N1 čine i Brent Sadler, direktor uredničkog kolegijuma i bivši dopisnik CNN-a, kao i Rusmir Nefić, direktor produkcije i programa.

DNEVNIK - centralna informativna emisija, svakog radnog dana u 19h i 22hDnevnik N1 obuhvataće glavne teme i događaje dana, reportaže sa lica mesta, analize iz svih uglova i sa svih strana, komentare i goste u studiju. Od ponedeljka do petka Dnevnik u 19h vodiće Maja Žeželj, a za Dnevnik u 22h smenjvaće se Maja Dragić, Milan Sarić i Branislav Šovljanski.

N1 INFO - dnevne vesti radnim danima, svakih pola sata u periodu od 14h do 17.30h Najbrže i najaktuelnije vesti iz Srbije i regiona, iz sata u sat, vise puta dnevno. N1 centri u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu pratiće najznačajnije događaje dana uz uključenja reportera uživo sa terena. Prva informativna emisija je u 14h i traje 30 minuta. Ostale emisije počinju u 15h, 15.30h, 16h, 16.30h, 17h i 17.30h i traju po 15 minuta. N1 INFO iz beogradskog studija vode Maja Dragić, Milan Šarić i Branislav Šovljanski.

PRESSING - politički talk show, od ponedeljka do četvrtka od 20h do 21hPressing je Hard talk intervju, jedan na jedan, sa najznačajnijim političkim i javnim ličnostima. Autori i voditelji Pressinga su direktori vesti N1 centara, Jugoslav Ćosić (N1 Beograd), Amir Zukić (N1 Sarajevo), i Dubravko Merlić (N1 Zagreb). Pressing, kao aktuelni interaktivni regionalni politički talk show, pratiće aktuelne teme, sa lokalnim gostima. 

NOVI DAN - jutarnji program, radnim radnima od 8h do 10hJutarnji program Novi Dan emitovaće se od ponedeljka do petka u terminu od 8h do 10h. Uživo iz tri studija, Beograda, Zagreba i Sarajeva, Novi dan donosiće najvažnije priče i razgovore sa najaktuelnijim gostima iz čitavog regiona. Najzanimljivije novinske naslove komentarisaće novinari i urednici dnevnih novina i nedeljnika kao i ostale javne ličnosti. O svim značajnim događajima informisaće reporteri uživo, sa lica mesta. Novi Dan za gledaoce u Srbiji vodiće Minja Miletić.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...