Najnovije vesti

HIRURG OTKRIVA: Istina koja se krije iza novog lica Rene Zelveger
Foto: Rojters

Preterala

HIRURG OTKRIVA: Istina koja se krije iza novog lica Rene Zelveger

Pop kultura
Jedan plastični hirurg tvrdi da je čuvena Bridžet Džouns operisala kesice ispod očiju i kapke, što joj je potpuno promenilo izraz lica

Glumica Rene Zelveger izazvala je bujicu komentara kada se u ponedeljak pojavila na jednom događaju gotovo neprepoznatljiva. Iako su mnogi tvrdili da se operisala ili da je radila hemijski piling koji i nije baš uspeo, problem je izgleda-u njenim obrvama!

Ipak, jedan plastični hirurg tvrdi da je čuvena Bridžet Džouns operisala kesice ispod očiju i kapke, što joj je potpuno promenilo izraz lica. Takođe, on tvrdi da je Rene operisala i jagodice, kao i da je ubrizgala botoks na čelo. Uz to, lažni ten joj je dodao još koju godinu u licu.

Ipak, očigledna je i promena u njenim obrvama. Rene je nekada održavala oblik obrva i isticala ih olovkom u istoj boji. Međutim, očigledno je da je, u želji da postigne trenutno popularne guste obrve, preterala u njihovom puštanju. Uz to, očigledno joj godine ne idu u prilog, jer su joj obrve dosta posvetlele i proredile se.

Rene je rešila da objasni šta je zapravo u pitanju i zašto izgleda drugačije. Ona tvrdi da je za to zaslužno samo to što je srećnija i ispunjenija u romansi sa Dojlom Bramholom već dve godine.

"Izgleda da moram da se objasnim, inače spekulacije o meni nikada neće prestati. Drago mi je da ljudi misle da izgledam drugačije. Živim drugačiji, srećan, ispunjeniji život i drago mi je da se to vidi na mom licu. Prijatelji kažu da izgledam smireno i zdravo. Dugo sam imala ludački tempo i to se videlo na mom licu. Bila sam premorena. Sada sam drugačija. Srećna", zaključila je Rene.

(Žena.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...