HIT: Japanke Milana Mladenovića na prodaju za 100 evra!

Obuća frontmena EKV u internet oglasu

HIT: Japanke Milana Mladenovića na prodaju za 100 evra!

Pop kultura -
Papuče u obliku ribe, koje je pevač navodno nosio, ponuđene na aukciji preko jednog poznatog sajta, što je česta pojava u svetu

Papuče koje je nosio Milan Mladenović završile su na aukciji. Na jednom sajtu za prodaju novih i polovnih stvari juče se pojavio oglas u kome se fanovima velikog muzičara i grupe EKV nude japanke poznatog pevača, koji je preminuo pre dvadeset godina. Početna cena predmeta je 100 evra, a veoma su neobične jer liče na ribe s perajima.- Na prodaju japanke Milana Mladenovića (Dečaka iz vode), frontmena i gitariste jednog od najboljih beogradskih bendova Ekatarina Velika. Broj je 43, dužina gazišta 28 centimetara. Izuzetno očuvane, praktično nenošene. Kolekcionarski primerak - piše ispod fotografije.Autor oglasa ipak nije postavio sliku Milana Mladenovića u papučama, niti je objasnio u kom spotu ili u kojoj prilici je muzičar nosio neobične japanke kako bi dokazao autentičnost svojih tvrdnji. Slični predmeti se na zapadu prodaju na licitacijama i dostižu cenu od nekoliko desetina hiljada evra. U Srbiji ne mogu da se prodaju za neki veliki novac.Frontmen kultnog sastava je rođen 21. septembra 1958. godine u Zagrebu. Bio je jedan od najpoznatijih jugoslovenskih rok muzičara. Ostao je upamćen kao tvorac minimalističkih tekstova ispunjenih modernim, urbanim senzibilitetom. U avgustu 1994, posle nastupa Ekatarine Velike na muzičkom festivalu u Budvi, prebačen je u bolnicu, gde je ustanovljeno da ima rak pankreasa. Preminuo je 5. novembra iste godine.(Lj. R.)

Za svakoga poneštoPRODAVALI CECINU FEJK STOLICU!Pre nekoliko nedelja stolica koju je Svetlana Ceca Ražnatović koristila tokom snimanja spota za pesmu „Znam“ našla se na aukciji. Koštala je čak 11.200 dinara, skoro tri puta više nego nova. Pevačicu je veoma obradovala ova vest i rekla je da će i ona početi da prodaje stvari iz svog ormana koje više ne koristi. Posle nekoliko dana otkriveno je da je predmet lažan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track