SUZAN BOJL U 53. NAŠLA PRVOG DEČKA: Pevačica se zaljubila u američkog doktora!
Foto: Ap

Još se nije ljubila

SUZAN BOJL U 53. NAŠLA PRVOG DEČKA: Pevačica se zaljubila u američkog doktora!

Pop kultura -
Neću ništa da govorim o njemu jer to ne bi bilo fer. Sve što mogu da kažem jeste da je veoma fin momaki da je mojih godina, rekla je pevačica

Suzan Bojl (53), pobednica britanskog izdanbja Ja imam talenat, ima dečka!

Bojlova koja je priznala da se nikada nije ljubila u životu otkrila je da je u ljubavi sa jednim američkim doktorom. Ona je "savršenog gospodina", upoznala tokom američke turneje u jednom luksuznom hotelu, gde su uzživali u zajedničkom ručku, a on planira da dođe kod nje u Škotsku.

"Vrlo je rano da bilo šta kažem, videćemo šta će se desiti. Nadam se da će doći kod mene. Neću ništa da govorim o njemu jer to ne bi bilo fer. Sve što mogu da kažem jeste da je veoma fin momaki da je mojih godina", rekla je Suzan.

Podsetimo, Suzan Bojld je 2009. pobedila u britanskom šoua Ja imam talen i postala milionerka. Nedavno je boravila u Americi i ovog meseca se vratila u Škotsku gde promoviše svoj šesti album. U međuvremenu Suzan nedavno govorio o borbi sa Asperger sindromom, blaži oblik autizma, pošto joj je dijagnostifikovana. Naime, pevačica je oštećenje na mozgu pretrpela prilikom rođenja kada je ostala bez kiseonika.

http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track