COLDPLAY OBJAVIO INTERAKTIVNI VIDEO: Ovakav spot još niste videli!
Foto: Printskrin

Probajte i vi

COLDPLAY OBJAVIO INTERAKTIVNI VIDEO: Ovakav spot još niste videli!

Pop kultura -
Gledaoci će moći da upravljaju videom tako da sami biraju način na koji teče radnja, što će u uticati na kraj spota

Britanski alternativni rok bend Coldplay objavio je na svojim službenim stranicama interaktivni video s višestrukim krajevima za pesmu "Ink", četvrti singl s albuma "Ghost Stories".

Gledaoci će moći da upravljaju videom tako da sami biraju način na koji teče radnja, što će u uticati na kraj spota. Animirani video koji počinje s likom izbačenim na obalu, donosi priču o čoveku koji je u potrazi za svojom otuđenom ljubavi, a pri svakoj prepreci gledaoci imaju deset sekundi da odluče o njegovom idućem potezu.

Postoji 300 različitih ishoda za video objavljen na stranicama benda, a scenario za njega, režiju i animaciju potpisuje losanđeleska agencija Blind.

Pesmu "Ink" je napisao pevač Kris Martin sa svojim kolegama iz benda, a poput reči pesme, video reflektuje neke od borbi koje otac dvoje dece prolazi u životu, dok animirani lik u videu neverovatno liči na frontmena.

"Ink" je jedini muzički video koji se ne nalazi na bendovom "Ghost Stories Live 2014" DVD-u koji spaja neke od njihovih nastupa uživo širom sveta s videima za gotovo svaku pesmu na albumu.

Pre "True Love", Kris i ostatak članova benda snimili su spot za optimističnu pesmu "Sky Full Of Stars", za koju je Martin nedavno priznao da je inspirirana njegovom blagom opsednutošću s muzikom Keti Peri.

"Da budem potpuno iskren, dosta sam slušao Keti Peri", rekao je pevač. "Puno njenih pesam ima isti sled akorda sve vreme....a onda sam shvatio da su mnogi drugi to isto napravili, počevši s Nirvanom kao klasičnim primerom sa pesmom "Smells Like Teen Spirit".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track