DŽERI HOL: Plastične operacije su za patetične i nesigurne žene!

Gnuša se

DŽERI HOL: Plastične operacije su za patetične i nesigurne žene!

Pop kultura -
To je idiotski. Svaki put kad primite anesteziju ubijate mnogo moždanih ćelija. Zašto bi to neko sebi radio? Možete da zaradite infekciju, da umrete, rekla je glumica

Američka glumica Džeri Hol kritikovala je žene koje idu na plastične operacije i nazvala ih "patetičnim i nesigurnim bićima". Džeri je govoroila o opasnostima estetskih zahvata izražavajući neshvatanje žena koje to sebi rade.

"To je idiotski. Svaki put kad primite anesteziju ubijate mnogo moždanih ćelija. Zašto bi to neko sebi radio? Možete da zaradite infekciju, da umrete. Zašto od sebe pravite grotesknu figuru? To nikoga neće zavarati. Žene koje to sebi rade izgledaju kao patetična, nesigurna bića. Gnušam se toga“, rekla je Džeri.

Džeri ipak kaže da razume pritisak s kojim se suočavaju holivudske zvezde koje stare, ali priznaje da joj je i njih žao. "Ako muškarac želi da vas ostavi zbog devetnaestogodišnjakinje on će to uraditi u svakom slučaju. Nema te operacije koju vi možete uraditi da ga zaustavite“, objasnila je.

Džeri je istakla da se ona prirodnim putem trudila da telo i lice održi u što boljem stanju, ali da će starenje prihvatiti onako kako dolikuje – dostojanstveno.

Inače, ćerka Džeri Hol i Mika Džegera je jedna do najpoznatijih mladih manekenki Džordžija Mej Džeger.

(Super žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track