(VIDEO) SUROVI ZAPAD: Eksperiment pokazao da ne praštaju siromaštvo!

Iznenađujuće

(VIDEO) SUROVI ZAPAD: Eksperiment pokazao da ne praštaju siromaštvo!

Pop kultura -
Daniel je naručio hranu i zatim otišao u toalet, pritom zamolivši potpune strance da mu pripaze hranu. Uskoro se pojavio gladni Vlad koji je pokušao da pojede njegovu hranu, međutim usledile su različite reakcije od kojih su neke bile pomalo iznenađujuće

U novom socijalnom eksperimentu koji je za samo nekoliko dana pregledan skoro milion puta, a koji je objavljen na kanalu Normel TV iza kog stoje dvojica Rusa, Vlad Reiser i Daniel Norlin beskućnik je pokušao da pojede hranu koja je ostavljena na čuvanje slučajnim gostima u jednom restoranu u Švedskoj.

Naime, Daniel je naručio hranu i zatim otišao u toalet, pritom zamolivši potpune strance da mu pripaze hranu. Uskoro se pojavio gladni Vlad koji je pokušao da pojede njegovu hranu, međutim usledile su različite reakcije od kojih su neke bile pomalo iznenađujuće.

Reiser i Norlin ovim eksperimentom osvrnuli su se na praznično vreme koje za mnoge predstavlja "vreme darivanja" i vreme kada bi ljudi trebalo da budu socijalno osjetljiviji prema drugima, ali čini se da to nije uvek pravilo.

Nije pomoglo ni kada je Rus rekao da je gladan i da je napolju hladno, a jedan od stranaca je čak posegnuo za staklenom bocom kako bi ga odmaknuo od jela.

http://www.youtube.com/watch?v=4cmiB5m4OUE

(index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track