SVA U MODRICAMA: Bivšu Spajsicu pretukao suprug?!
Foto: Ap

Mel Bi

SVA U MODRICAMA: Bivšu Spajsicu pretukao suprug?!

Pop kultura -
Pevačica Melani Braun, poznatija kao Mel Bi, u četvrtak uveče završila je u bolnici, a na snimanju za narednu emisiju pojavila se u modricama i bez burme, pa se javila sumnja da ju je fizički zlostavljao suprug

Nakon što se pevačica Mel Bi u emisiji "The X Factor" pojavila u modricama, procurele su glasine da je za to odgovoran njen suprug Stiven Belafonte.

Pevačica Melani Braun, poznatija kao Mel Bi, u četvrtak uveče završila je u bolnici, a na snimanju za narednu emisiju pojavila se u modricama i bez burme, pa se javila sumnja da ju je fizički zlostavljao muž.

Kako navodi magazine "The Sun", pevačica više nije mogla da trpi svađe, pa se odselila iz njihovog stana u Londonu. Međutim, čini se da je njenom suprugu bilo dosta glasina, pa je odlučio da ih opovrgne na svom Tviter profilu.

"Obično ne odgovaram na poruke, ali smatram da su komentari da sam fizički napao svoju ženu neistiniti i krajnje neumesni. Mel je bila vrlo bolesna, par lekara je moralo da joj pritekne u pomoć. Ako njeni fanovi ne mogu da se upristoje pre nego što počnu sa negativnostima, onda i nisu njeni pravi obožavaoci", izjavio je Belafonte.

A na pitanje da li se oseća bolje, pevačica je odgovorila: “Da. Zaista mi je nedostajalo da budem ovde, zahvaljujem se svim lekarima i sestrama koji su brinuli o meni i zahvaljujući kojima sam ovde večeras”.

(Super žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track