MUŽ JE NIJE NI TAKAO: Bivša spajsica se predozirala alkoholom i tabletama!
Foto: Profimedia

Bila sva u modricama

MUŽ JE NIJE NI TAKAO: Bivša spajsica se predozirala alkoholom i tabletama!

Pop kultura -
Mel Bi pevačica nije ni pomišljala na samoubistvo, a masnice na rukama objašnjene su brojnim pokušajima da se da infuzija

Britansku pevačicu Mel Bi, bivšu članicu Spajs grls, koja se nedavno na snimanju emisije "X faktor" pojavila sa masnicama i ogrebotinama, nije pretukao suprug, nego se predozirala alkoholom i tabletama.

Iako su brojni fanovi ove pevačice i nekadašnje članice popularnog britanskog benda "Spice girls" pomislili da je nakon nereprezentativnog pojavljivanja u emisiji, pevačica žrtva porodičnog nasilja supruga Stefana Belafonta, ipak se ispostavilo da su masnice i ogrebotine posledica njenog nehotičnog predoziranja alkoholom i tabletama.

Pevačica se zapravo slučajno predozirala alkoholom i tabletama za smirenje. Izvor takođe tvrdi da pevačica nije ni pomišljala na samoubistvo, a masnice na rukama objašnjene su brojnim pokušajima da se pevačica da infuzija.

Melani Bi sa suprugom (foto: Profimedia)
Melani Bi sa suprugom (foto: Profimedia)

Medicinske sestre, navodno pevačici nikako nisu mogle, zbog mršavosti, da ubodu iglu kako bi je priključili na infuziju. Isti izvor dodao je da Stefan nikad nije digao ruku na Melani, već da joj pokušava da pomogne. Iako se često svađaju, oni se mnogo se vole, dodao ovaj izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track