O NJIMA JE PRIČAO CEO SVET: 5 najboljih venčanja poznatih u 2014. godine!
Foto: Profimedija

Spektakl

O NJIMA JE PRIČAO CEO SVET: 5 najboljih venčanja poznatih u 2014. godine!

Pop kultura -
Solanž i Alan imali su jedno od najneobičnijih venčanja. Ne samo da su se na venčanje dovezli belim biciklima, nego je mlada imala i stajling superheroja

Svako venčanje ima svoj najbolji momenat koji dugo ostaje u pamćenju i mlade i mladoženje i gostiju. Neki poznati su napravili od svog venčanja veliki događaj, a neki su se odlučili za jednostavno. Ovo su najbolji momenti sa ovogodišnjih venčanja poznatih.

1) KIM KARDAŠIJAN I KANJE VEST Par o kojem se najviše priča na svetu imao je nezaboravan trenutak ispred cvetnog zida. Ta fotografija dobila je milione lajkova.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

2) SOLANŽ NOULS I ALAN FERGUSONSolanž i Alan imali su jedno od najneobičnijih venčanja. Ne samo da su se na venčanje dovezli belim biciklima, nego je mlada imala i stajling superheroja, a fotografije sa venčanja više su nego originalne.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3) NIL PATRIK HARIS I DEJVID BURTKANa venčanju Nila Patrika Harisa, koje je održanu u Italiji, pevao je Elton Džon. Ali glavna zvezda te večeri bio je Nilov i Dejvidov trogodišnji sin Gideon, koji je nosio smoking i cilindar i koji je trebalo da nosi zvonce. Ali on je odlučio da prošeta među gostima i podeli im pomorandže.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

4) DŽORDŽ KLUNI I AMAL ALAMUDINDžordž i Amal su se venčali u Veneciji u Grande kanalu. Venčanje je bilo jedinstveno i romantično, a njihovi prijatelji i porodica morali su da se prevoze brodićima do mesta održavanja.

5) ANĐELINA DŽOLI I BRED PITSvima je poznato da Bred i Anđelina poštuju tradiciju i da su opsednuti decom. Oni su svojih šetoro dece uključili i u svoje venčanje na jedan specifičan način. Uz venčanicu Danijele Versaće Anđelina je nosila i veo koji je sadržao motive koje su crtala njena deca.

Žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track