Suprugu Bobi Kristine zabranjeno da je poseti u bolnici
Foto: Tviter

Optužuju ga da je manipulator

Suprugu Bobi Kristine zabranjeno da je poseti u bolnici

Pop kultura -
On je najobičniji manipulator. Glumi nevinašce, a iskorišćava Bobi od prvog dana, ispričala je jedna njihova prijateljica

Neposredno pre nego što su je pronašli onesvešćenu u kadi, Bobi Kristinu je napustio muž, Nik Gordon, koji se iselio iz zajedničkog doma. Njena tetka na sudu je zatražila zabranu pristupa zetu i on sad ne sme da priđe blizu Bobi.

Lekari sumnjaju da će se Bobi u potpunosti oporaviti jer joj je mozak predugo bio bez kiseonika. Ako se i oporavi, porodica i prijatelji smatraju da će se uz Nika sigurno ponovo okrenuti porocima.

"On je najobičniji manipulator. Glumi nevinašce, a iskorišćava Bobi od prvog dana", ispričala je jedna njihova prijateljica za "Radar".

Pre sedam dana par se burno posvađao. Ona je na društvenim mrežama objavila status da je sama. Čim je Bobi završila u bolnici, njena tetka Pat otišla je na sud i zatražila zabranu pristupa za Gordona.

"Bobi ima bipolarni poremećaj. Uz to, imala je problema s drogom za koje sad tvrdi da su iza nje, no porodica sumnja u istinitost njene priče. Depresivna je i majčina smrt i danas je muči. Zbog svega toga ona i Nik često se svađaju", ispričala je prijateljica.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja