MOMCI PRAVAC ŠOPING:10 poklona koje žene zaista žele  za Dan Zaljubljenih
Foto: Kurir

Ne mučite muku, evo rešenja

MOMCI PRAVAC ŠOPING:10 poklona koje žene zaista žele za Dan Zaljubljenih

Pop kultura -
Ako želite da svojoj lepšoj polovini kupite nešto zanimljivije i kreativnije na ovaj dan, ali ne znate odakle da počnete, mi imamo sve pokriveno

Od praktičnih do ekstravagantnih poklona, nebitno da li želite da joj kupite nešto što će čuvati ili samo želite da trenutak pažnje pamti do kraja života, mi smo sabrali za vas poklone koje će žene zaista učiniti srećnim.

1. Podsetite je na momente kada ste se upoznali

Za mnoge parove, večera i bioskop su bili standardna procedura prvog sastanka. Oživite te momente tako što ćete joj recimo kupiti uramljen poster vašeg omiljenog prvog zajedničkog filma ili CD koji ste zajedno slušali.

Cena: Sitnica, bitan je trud

2. Poklonite joj opuštajući spa dan kod kuće

Skoro pa ne postoji ništa lepše od tople kupke posle dugačkog dana. Sa nekim od mnogobrojnih preparata za "domaći spa", vašu dragu ćete na Dan zaljubljenih potpuno "opustiti".

Cena: od 1200RSD do 8500RSD

3. Iznenadite je sa ČISTIM stanom

Oduševite vašu voljenu sa čistim stanom i to da nijedno od vas ne pomeri ni mali prst. Ne postoji bolji osećaj nego kada se vratite sa posla u stan bez mane. Pozovite službu za čišćenje ili baš ako imate vremena okrečite dnevnu sobu u boju koju je želela.

Cena: Zavisi od veličine stana ali i stanja...

4. Pomozite joj da izrazi "stav" upadljivim nakitom

Ako vaša draga ponekada stidljivo gleda neke velike napadne minđuše i ne usuđuje se da ih kupi sama jer misli da je "preterano", gurnite je malo i kupite joj nešto što će svi na njoj primetiti. Razmišljajte o jarkim bojama, hrabrim oblicima i stavu koji obara s nogu.

Cena: od 2000RSD

5. Preskočite cveće i apgrejdujte ga u dugotrajno bonsai drvo

Odmorite malo od staromodnog cveća i kupite joj bonsai drvo. Ne samo što traje godinama, već predstavlja i tradiciju istine, dobrote i lepote. Bonus ćete dobiti ako joj drvo bude isporučeno na posao kao iznenađenje u toku radnog dana.

Cena: Od 3500 rsd

6. Za dame opsednute modom, kupite lak za nokte sa kojim će se svaki dan osećati glamurozno

I ako ne možete da voljenoj priuštite par Loubotin cipela, ona može da uživa u brendiranom laku za nokte dotične marke. Sama bočica je nešto što ostavlja bez daha, a tek boja...

Cena: Od 4500rsd

7. Ukrasite ceo stan aromatičnim svećama

Sve sveće su lepe, ali vodite računa da je ovo ipak poklon koji je za NJU, tako da gledajte da izaberete najskuplju marku elegantnih aromatičnih sveća koje će vašu dragu potpuno razmaziti jer je to nešto što ona nikada sebi sama ne bi kupila.

8. "Uhvatite" svaki zajednički momenat sa kamerom koja instant printa slike

Pretvorite svaki momenat u uspomenu sa novim verzijama polaroid kamera. Dovoljno je mala da možete da je ponesete svuda sa sobom, od romantične večere to avanturističkog putovanja.

Cena: Oko 10.000rsd

9. Učinite je najstilizovanijom damom u kancelariji

Tašna koja i nije za svaki dan, ali je moderna i jednostavno fantastična za damu od stila (dakle, ne crna, izaberite braon nijansu ili neku jarku boju). Iz praktičnih razloga ona sebi takvu neće kupiti.

Cena: Od 10,000 rsd

10. Isplanirajte romantičnu noć koju će pamtiti

Pokloni su uvek lepi i dobri, ali noć samo za vas dvoje je nešto što se pamti večno. Odvedite je u najbolji restoran u gradu ili uplatite noć u najluksuznijem hotelu. Neka se ona oseća jednu noć kao zvezda jer to i zaslužuje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track