MRAČNA TAJNA KRALJA POPA: Majkl Džekson nije mogao da podnese svoje lice u ogledalu!
Foto: Rojters

Biografija

MRAČNA TAJNA KRALJA POPA: Majkl Džekson nije mogao da podnese svoje lice u ogledalu!

Pop kultura -
Majkl je rekao Frenku u jednom telefonskom razgovoru da ne može da podnese to što vidi lice svog oca Džozefa Džeksona kad se pogleda u ogledal

Kontroverze iz života preminulog kralja popa Majkla Džeksona ne jenjavaju čak ni šest godina nakon njegove smrti. Najnoviji detalji o životu kralja popa izneseni su u knjizi utemeljenoj na iskustvima njegovog bivšeg menadžera Frenka di Lea.Di Leo, koji je imao ulogu u Skorsezeovom filmu "Dobri momci", bio je uz Džeksona na vrhuncu njegove karijere u '80-ima, a umro je 2011. u 63. godini života zbog komplikacija uzrokovanih nakon operacije srca.U posthumnoj biografiji "Di Leo: I Am Going To Set The Record Straight" otkriveni su detalji iz Džeksonovog života, a biografiju je objavio njegov bivši poslovni partner Mark Lamika. Lamika u knjizi tvrdi da je Di Leo znao da mafija planira da ubije kralja popa i on je to nastojao da spreči.

Takođe je progovorio i o njegovoj opsesiji estetskom hirurgijom. "Majkl je rekao Frenku u jednom telefonskom razgovoru da ne može da podnese to što vidi lice svog oca Džozefa Džeksona kad se pogleda u ogledalo. Frenk mu je rekao da mora da prestane sa korekcijama lica jer ga fanovi više neće moći prepoznati", piše u biografiji.

Datum izdavanja knjige još uvek nije poznat.

http://www.youtube.com/watch?v=0oBZR_oQ3fk

Dnevno.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track