NAJŠOKANTNIJI SEKS SKANDALI: Poznati koji su uzdrmali svet

Preterali su

NAJŠOKANTNIJI SEKS SKANDALI: Poznati koji su uzdrmali svet

Pop kultura -
Volite da čitate šokantne stvari, probajte sa ovim tekstom

Rob Lov i maloletna devojka

Rob Lov imao je oko 20 godina I bio “loš momak” Holivuda kada je 1988. Godine imao seks u hotelu u Atlantis a maloletnom devojkom koju je pokupio u baru. Ono što je još gore jested a je sve snimio kamkorderom, a snimak je ukraden, naravno. Izbegao je kaznu I kako je rekao to je ujedno bila I najbolja I najgora stvar na svetu jer je nakon toga otišao na rehabilitaciju I sredio svoj život. Jedino mu je kako kaže žao jer njegov najbolji drug Čarli Šin nije otišao na lečenje sa njim.

Džon Travolta i pilot

Tračevi o ovom seks skandalu traju još od 1990. Godine kada je “The National Enquirer” pokrenuo priču kako Travolta ima tajnu vezu sa muškarcem Polom Baresijem. Pre godinu dana, nekoliko muškaraca iznelo je tvrdnje kako im je Travolta nudio novac za seks, a onda se pojavio “čuveni” pilot Daglas Gaterba koji je radio za Travoltu tokom 80-ih godina I koji će objaviti knjigu u kojoj piše o svojoj vezi sa glumcem koja je trajala 6 godina. Travolta I njegovi advokati tvrde kako je pilot potpisao ugovor o poverljivosti I ne sme da objavi takvu knjigu. Gaterba se sa tim ne slaže, a možete I da pogodite ko će knjigu objaviti: “The National Enquirer”.

Edi Marfi i prostitutka transvestit

1997. godine Edi Marfi bio je jedan od najzgodnijih muškaraca Holivuda. Sve što je dodirnuo pretvaralo se u zlato. Ova priča o glumcu I prostituki bi možda I prošla nezapaženo, ali je Edi ispričao kako je samo povezao prostitutku, bio je dobri moderni Samaraćanin. Kako da ne. Jel smo vam pomenuli da se to dogodilo u istom kraju gde je Hju Grant uhapšen godinu dana ranije, ali bar je Hju lepo priznao.

Ronaldo Luis Nazaro i 3 muške prostitutke

On je fudbalska legenda, sada pensioner sa brilijantnom karijerom u klubovima kao što su Barselona, Inter, Milan. On je jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala. Bio je povezivan sa mnoštvom prelepih žena, ali onda 2008. Godine kada je upoznao 3 prostitutke u klubu u Riju, vratio ih je u svoj hotel I otkrio das u ustvari muškarci. Ljudi su se pitali šta je uradio sa njim. Ipak jedan od muškaraca “namirisao” je novac I prodao je priču medijima. Nazaro je bio ponižen I veronica ga je ostavila. Priča je posle nekog vremena zaboravljena, ali Nazario je na teži način naučio svoju lekciju.

Džordžovo nepristojno delo…

Osamdesetih I devedesetih godina Džordž Majkl I grupa “Wham” su zaista bili “vreli”. Još kao tinejdžer sebe je prozvao biseksualcem, ali je vremenom ipak shvatio da je gej. Zatim je 1998 godine uhapšen jer je imao seks na javnom mestu, tačnije u javnom vc-u…sa muškarcem…policajcem. Njegova reakcija? Pa u sledećem video spotu imao je policajca sa kojim se ljubi, takođe je priznao da voli da švrlja tražeći anonimni seks.

Stiven Kolins I maloletne devojke

Glumac (60) koji je prolazio kroz težak razvod, priznao je da je imao seks sa moletnim devojčicama. Njegova bivša žena Fej Grant odbila je da prizna da je znala u šta se on upleo. Bio je to veliki šok I skandal nakon koga je Kolins pokušao I da nestane. Krajem 2014. Godine dao je čuveni intervju u kom je sve priznao.

Seks snimak Kolina Farela

Nevaljali dečko iz Irske 2006. Godine bio je upleten u seks skandal. Naime, snimak na kom je on sa tadašnjom devojkom I plejboj zečicom Nikol Najrin. On je odmah podneo tužbu kako bi se zaustavio snimak. S obzirom da je ona htela da pusti snimak, nekako su se dogovorili . Ali ako guglate Kolin Farel I seks snimak, izaći će vam stotine “pogodaka”, tako da se I mi pitamo.

Bil Kozbi I optužbe za silovanje

Već I ptice na grani znaju das u desetine žena optužile Kozbija za silovanje, još pre 40 godina. Još uvek nije podneta krivična prijava jer je istraga još u toku.

Vudi Alen i ćerka i sin koji možda i nije njegov

I ako se nikada nisu venčali, Vudi Alen bio je u vezi 10 godina sa glumicom Miom Farou. Kada su raskinuli, Mia je pronašla gole fotografije njene usvojene ćerke koje su bile kod Vudija. Alen se kasnije njome I oženio, ali su ga mnogi optužili da je kao očuh zlostavljao svoju poćerku. 2014. Godine Dilan Farou, usvojena druga ćerka Mije I Alena optužila je oca da je zlostavljao u detinjstvu, ali on je demantovao sve optužbe. A onda stiže I Ronan Farou, on je navodni biološki sin Farou I Alena, Ali čekajte, ali on tvrdi da je njegov otac zapravo Frenk Sintra, što znači da je Mija varala Alena. Kakva ludnica.

Majkl Džekson

Kralj popa kao što već znate imao je fetiš prema mlađim dečacima I prema šipmanzi Babls. Jedna priča kaže da je Džekson platio milione da ućutka jednog 24-godišnjeg dečaka kog je navodno zlostavljao godinama. Otac jednog od navodno zlostavljanih dečaka izašao je u javnost sa optužbama 1993. Godine I plaćeno mu je 15 miliona od strane Džeksona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track