ANICA DOBRA: Ja sam smpatična lujka u seksi telu!
Foto: Dado đilas

Nije znala da će joj gluma biti izbor

ANICA DOBRA: Ja sam smpatična lujka u seksi telu!

Pop kultura -
Moram da kažem da me nikada nije pratio taj zapravo nebulozni epitet seksi. Pre sam ortak, simpatična, devojka iz kraja ili lujka, rekla je Anica

Glumica Anica Dobra, po nogima jedna od najseksipilnijih glumica sa ovih prostora, otkrila je da nikada nije sebe smatrala ultimativnom seksi ženom.

"Moram da kažem da me nikada nije pratio taj zapravo nebulozni epitet "seksi". Pre sam "ortak", "simpatična", "devojka iz kraja" ili "lujka", rekla je Anica. Takođe je navela da nije oduvek znala da će posao ispred kamera biti njen životni poziv.

"Nisam oduvek znala da će gluma biti moj izbor, ali stvari nam se događaju i dolaze tak onda kada smo spremni da ih prepoznamo i izdržimo. U mom slučaju, baš u vreme upisa na akademiju. To školovanje mi je otvorilo nove vidike", rekla je Anica.

Ona tvrdi da u pozorištu i na filmu nema omiljeni žanr.

"Kao glumica, naravno, nisam u poziciji da biram šta će to biti, ali različitost bi bio jedan od mojih omiljenih kriterijuma. Nemam neki omiljeni žanr. Ništa u životu nije samo toliko smešno da nema u sebi i zrnce tragičnog i obrnuto. Naći način i moći izazvati empatiju, preći rampu i komunicirati sa publikom, bilo u pozorištu ili preko ekrana, uvek iznova biti sveža u tome, e, to je forma kojoj težim", rekla je proslavljena glumica.

Foto Aleksandar Jovanoić
Foto Aleksandar Jovanoić

(Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track