Sajamska hit ponuda – iskoristi trenutak

Sajamska hit ponuda – iskoristi trenutak

Pop kultura -
U ponudi će biti letovanja, zimovanja, putovanja po evropskim i svetskim metropolama, boravak u spa centrima i ostali mnogobrojni sadržaji za predstojeću turističku sezonu. Za naše čitaoce istražili smo i odabrali najpovoljnije ponude.

Sudeći po broju posetilaca već prvog dana, još jedan u nizu, sajam turizma u Beogradu su svi željno iščekivali. Ponuda je bolja nego ikada. Predstaviće se 1100 izlagača iz 50 zemalja. U šest hala Beogradskog sajma, posetiocima će se predstaviti turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata i istaći svoju ponudu. U ponudi će biti letovanja, zimovanja, putovanja po evropskim i svetskim metropolama, boravak u spa centrima i ostali mnogobrojni sadržaji za predstojeću turističku sezonu. Za naše čitaoce istražili smo i odabrali najpovoljnije ponude. Ono što će svakako privući većinu posetilaca su aranžmani za predstojeće leto. Na sajmu će biti predstavljene razne destinacije i aranžmani sa autobuskim ali i avio prevozom. Turoperatori i agencije imaju najbrojnije aranžmane za destinacije koje su ujedno i najpopularnije a, obuhvataju apartmansku i hotelsku ponudu na obalama Halkidikia, Jonskog mora, Tasosu, Skiatosu, ostvru Samotraki, ostrvu Evia, Aleksandropolisu, Krfu, Lefkadi, Solunskoj i Olimpijskoj regiji . Posebno za predstojeće leto, agencije sve više omasovljavaju aranžmane sa avio prevozom koje uključuju kako Grčku i to posebno ostrva Skiatos, Krit, Kos i Krf . Činjenica je da je našim turistima omiljena destinacija Grčka, međutim u ponudi je sve više i ostalih destinacija, kada je leto u pitanju.Najpovoljnija ponuda među ostalim destinacijama za letovanje je Italija a, naročito Sicilija. U pitanju su turistički jako bogata italijanska letovališta u mestima Letojani, Taormina Mare i Gardini Naxos.Najpovoljniji aranžmani u ovoj ponudi se kreću već od 399eur po osobi koliko treba izdvojiti za aranžman od 11 noćenja sa uključenim avio prevozom.Govoreći sa predstavnicima izlagača, agencijama i turoperatorima, najpopularnija je svakako Grčka i to uglavnom hotelska ponuda za veće porodice u hotelima koji nude smeštaj za dvoje dece gratis. Sajam obično podrazumeva i svima omiljeni ’sajamski popust’ pa su u tom smislu izlagači posebno idvojili hotele na Halkidikiu koji odobravaju popuste do čak 47%. Osim Halkidikia, predstavnici agencija naglašavaju da su posebno ove godine popularni i da se izdvajaju hoteli na ostrvu Krf. Za ovu destinaciju su domaće agencije uvrstile u ponudu i paket aranžmane sa avio prevozom. Cene aranžmana se kreću već od 205eur uključujući i prevoz avionom.Izlagači takođe kažu da su među posetiocima omiljeni i popularni apartmani na Halkidikiu, a posebno na poluostrvu Kasandra u mestima Dionisos beach, Hanioti, Kalitea i Pefkohori ali, takođe ne manje prepoznatljivi i na poluostrvu Atos u mestima Nea Roda i Jerisos. Destinacija koja se sviđa našim turistima je i poluostrvo Sitonia, naročito apartmani u Metamorfozisu. Za apartmanski smeštaj kod agencija i turoperatora je moguće iskoristiti popust i preko 20% samo u toku trajanja sajma.

Povoljni su i brojni aranžmani za destinacije kao što su Egipat ili Tunis gde se cena aranžmana kreće već od 289eur po osobi za uslugu polupansiona.U ponudi domaćih turističkih agencija su svakako i aranžmani za putovanje po evropskim i svetskim metropolama kao što su Rim, Istanbul, Lisabon, Pariz i mnoge druge. Najtraženiji datumi za putovanja su u periodu Uskrsa ili za Prvi maj. Mađu popularnijima su aranžmani za Veneciju gde se cene kreću već od 59eur ili Prag po ceni od 69eur po osobi. Izlagači naglašavaju da posetiocima postaje sve ineresantnije da praznike provedu u Berlinu. U istom aranžmanu često mogu posetiti Drezden kao fakultativni izlet, a cene aranžmana se kreću već od 199eur po osobi za uskršnje praznike. Posebnu pažnju posetilaca su privukli i aranžmani u okviru kojih mogu obići najlepša jezera Italije: Lago di Maggiorre, Lago di Como i Lago Garda po ceni već od 165eur po osobi ili romantični i neodoljivi Pariz po ceni već od 265eur po osobi za putovanje od 9 dana.Sajam će biti otvoren od 19.02.2015. do 22.02.2015, a posetioci će svakog dana već od 10 časova ujutru moći da se upoznaju sa mnogobrojnom ponudom i u duhu slogana ovogodišnjeg sajma, iskoriste trenutak velikih sajamskih popusta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja