HALI BERI: Bila sam žrtva porodičnog nasilja!
Foto: Profimedia

TRAUMATIČNO DETINJSTVO

HALI BERI: Bila sam žrtva porodičnog nasilja!

Pop kultura -
Razlog što danas sarađujem sa organizacijom koja se bori protiv nasilja u porodici je što vrlo dobro shvatam koliko je dobrobiti donela mnogim majkama i deci u našem društvu, rekla je glumica

Holivudska glumica Hali Beri tokom jednog intervjua otkrila je da iz veoma ličnih razloga volontira za centar "Jenesse", čiji je program za borbu protiv porodičnog nasilja najstariji u Los Anđelesu.

Hali Beri otkrila je da je imala samo 5 godina kad je gledala kako njen otac zlostavlja njenu majku.

"Žrtva sam porodičnog nasilja. Nikad nisam bila udata za muškarca koji me je tukao, ali moja majka jeste. Moj otac bio je alkoholičar i tukao bi je dan za danom. Gurnuo bi je niz stepenice ili udario flašom vina u glavu", nerado se prisetila glumica.

"Sve što je želela u životu bilo je da ima jake ćerke, pune samopouzdanja, ali nikako nije nalazila načina da svoje želje sprovede u delo, što je za nas tada bilo srceparajuće. Ostala je tu predugo, a njena deca, moja sestra i ja, videle smo previše. Razlog što danas sarađujem sa ovom organizacijom je što vrlo dobro shvatam koliko je dobrobiti donela mnogim majkama i deci u našem društvu", zaključila je Beri.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(super žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track