ŠTA JE TO HIGIJENA: Da li znate koliko često Kim pere kosu?
Foto: Rojters

Nije baš za pohvalu

ŠTA JE TO HIGIJENA: Da li znate koliko često Kim pere kosu?

Pop kultura -
Možda je zaista potrebno mnogo novca da bi neko izgledao kao Kim Kardašijan, ona ima tim šminkera, tim stilista, ali izgleda da je u ratu sa frizerima

Kim Kardašijan (34) otkrila je u jednom intervjuu koliko novca troši na kozmetiku i šminku i verujte, nije malo. Neke kreme za lice prelaze i preko 700 dolara, a koristi ih svakodnevno.

Najviše novca ipak odlazi na tretmane laserom, jer kako kaže rijaliti zvezda kada odlazi kod dermatologa obično pita: "Šta imate novo od lasera?" Kod kuće čak poseduje i sopstvenu mašinu koja joj pomaže kod psorijaze i zbog koje bi uradila sve što može. Nekada joj je bila vrlo izražena na nogama, ali uz pomoć lasera je uspela da smiri ovu nezgodnu kožnu bolest.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ona ima nekoliko šminkera u zavisnosti kakav izgled želi. Crnogorskog šminkera Maria Dedivanovića koristi kada želi da dobije "etnički" izgled.

Ono što je najšokantnije u njenoj priči jeste da pere kosu jednom u 5 dana!

foto: Instagram
foto: Instagram

- Ne perem kosu svaki dan, rekla je Kim i dodala:- Prvi dan je samo "izduvam fenom", sledeć dana pokušavam da postignem "neuredan" imidž, trećeg dana je ispeglamo skroz ravno i dodam malo ulja na nju kako bi bila što mirnija. Četvrtog dana je skupim u konjski rep i tek je petog operem. Priznajem da je malo preterano.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track