(VIDEO) TO JE PROFESIONALAC: Madona pala sa stepenica i nastavila da peva i igra!

Dodela Brit nagrada

(VIDEO) TO JE PROFESIONALAC: Madona pala sa stepenica i nastavila da peva i igra!

Pop kultura -
Pevačica je uspela da se snađe uprkos padu na tri ogromne stepenice

Madona je dokazala da je pravi borac i da se snalazi u svakoj situaciji. Ona je na koncertu povodom dodele Brit nagrada održanom večeras, izdržala ceo nastup, uprkos padu sa tri ogromne stepenice.

Video snimak na Jutjubu pokazuje Madonu kako pada usred izvođenja pesme. Iako je pala poprilično jako, skoro da se nije mogao primetiti pevačicin bol, jer je otpevala pesmu kao da je i dalje na nogama.

Pre pada, Madona je delovala potpuno smireno i relaksirano, iako se na tu istu scenu vratila posle 20 godina. Čak je bila velikodušna i naručila gomilu pica za svoj tim tokom noćnih proba.

Pedesetšestogodišnja pevačica spremala se poprilično temeljno za ovaj nastup. Čak je za tu priliku koristila specijalni sprej za glas koji joj omogućava da glasne žice budu uvek pokretne i da nikad ne budu suve.

Na njenoj rajder listi bio je Earl Grej čaj i šampanjac. Izvor sa lica mesta je rekao da Madona ima ubedljivo najveći bekstejdž i da je dekorisan specijalno za nju. "Nema greške kad je kraljica popa u pitanju".

http://www.youtube.com/watch?v=cLP9i9aANLM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track