Batina žena Lula krije od njega da su opljačkani!
Foto: Nemanja Pančić

Ponovo na meti lopova

Batina žena Lula krije od njega da su opljačkani!

Pop kultura -
Lula je s policajcima i inspektorima komentarisala da je provalnike najverovatnije zanimao novac ili nakit koji bi mogli što pre prodati, ali ništa od toga se ne nalazi u toj kući

Velimiru Bati Živojinoviću u četvrtak je opljačkana porodična kuća u Koraćici.

Valter ne zna šta se dogodilo, pošto je Živojinovićeva supruga Lula odlučila da mu ništa ne govori zbog njegove bolesti.

Ona je odmah nakon što ju je pozvala policija otišla na selo i prisustvovala uviđaju. Lula je zatekla sve ispreturano i malo joj je nedostajalo da zaplače. Srećom, lopovi nisu odneli glumčeve nagrade, koje su se nalazile u jednoj sobi, u suprotnom bi im teško palo jer su ih godinama čuvali.Lula je s policajcima i inspektorima komentarisala da je provalnike najverovatnije zanimao novac ili nakit koji bi mogli što pre prodati, ali ništa od toga se ne nalazi u toj kući. Lula je hrabro podnela ovu provalu, a odlučila je da ništa ne govori Bati jer joj je najbitnije njegovo zdravlje.Inače, ovo je drugi put da obijaju Živojinovićevu kuću u Koraćici u poslednjih godinu i po. Ranije su lopovi ukrali glumčevo trofejno oružje, koje je njegovo porodično nasleđe.Pokušavali smo da stupimo u kontakt s Lulom, ali ona se nije javljala na telefon.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track