NEMOGUĆE ZGODNA: Da li verujete da ova manekenka ima 50 godina?!
Foto: Tviter

S razlogom nosi nadimak Telo

NEMOGUĆE ZGODNA: Da li verujete da ova manekenka ima 50 godina?!

Pop kultura -
Ova neverovatna manekenka, koja je još osamdesetih sa razlogom dobila nadimak "Telo", krajem marta će proslaviti svoj jubilearni 50. rođendan

Nedavno rađena studija pokazala je da ženama drastično padne samopouzdanje oko 50. godine. Za El Mekfirson smo sigurni da nema ovih problema.

Ova neverovatna manekenka, koja je još osamdesetih sa razlogom dobila nadimak „Telo”, krajem marta će proslaviti svoj jubilearni 50. rođendan. El se nedavno slikala za naslovnicu australijskog izdanje „ Harper's Bazaar”, gde njena lepota zaista dolazi do izražaja.

Tom prilikom El je pozirala na plažama Bahama u minijaturnom crnom bikiniju, a svoj stil upotpunila je interesantnim ogrlicama koje su se spuštale do njenog perfektno ravnog stomaka.

Ako i uzmemo u obzir da je ova fotografija fotošopirana, En u svojoj 50. godini svakako izgleda zapanjujuće dobro. El je ranije izjavila da je tajna njenog dobrog izgleda u redovnom treningu, zdravoj ishrani, al ii osmehu koji je vremenom postao njen zaštitni znak.

Atraktivna Australijanka svoju ishranu bazira na "alkalnom režimu" što uključuje dosta svežeg voća i povrća, ribe i piletine, a isključuje kafu i alkoholna pića.

Kako je odrasla na plažama Australije još kao devojčica se bavila sportom, pogotovo surfovanjem, planinarenjem i vožnjom bicikla, a kako kaže, trudila se da se zabavlja kroz sport i zbog toga je uvek birala interesantne aktivnosti.

(Žena Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track