GLUMAC HEROJ: Aleksandar spasao nepoznatu ženu od nasilja bivšeg supruga
Foto: Printskrin/Twitter

Balerina iz Montevidea

GLUMAC HEROJ: Aleksandar spasao nepoznatu ženu od nasilja bivšeg supruga

Pop kultura -
Ti si predivan momak, Ne znam kako da ti se zahvalim za sve što si za mene učinio sinoć. Ti si moj heroj, napisala je žena koju je glumac spasao

Aleksandar Radojičić, popularni glumac, pre nekoliko dana sprečio je incident koji se odigrao na ulicama glavnog grada između dvoje bivših supružnika.

Naime, on je primetio da se muškarac i žena svađaju na ulici, a zatim da je on čvrsto hvata za ruku i počinje da viče, pa je glumac odlučio da odreaguje.

"Aleksandar je odmah i bez razmišljanja pritrčao i upitao muškarca zašto pravi scenu na Dan žena i zamolio ga da se ne svađa. Čovek se istog trenutka okrenuo i otišao", govori izvor sa lica mesta.

Kako bi se zahvalila glumcu, žena po imenu Brankica otvorila je Twitter nalog i napisala poruku zahvalnosti.

Foto: Printskrin/Twitter
Foto: Printskrin/Twitter

"Ti si predivan momak. Ne znam kako da ti se zahvalim za sve što si za mene učinio sinoć. Ti si moj heroj. Ja sam devojka koju si sinoć spasao od bivšeg muža. Beskrajno ti hvala. Takvi ljudi su retkost", napisala je Brankica.

Radojičić je odgovorio na njene zahvalnice:

Mladi glumac u prvom trenutku nije hteo da govori za medije o ovom događaju, ali je na kraju odlučio da prizna i na taj način osudi nasilje nad ženama.

"Oštro osuđujem nasilje nad ženama. To ne bi smelo da se dešava. Najmanje što muškarac može da uradi u takvim momentima je da zaštiti ženu."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track