BIVŠA PLEJBOJEVA ZEČICA: Htela sam da se ubijem!
Foto: Profimedia

Prevazišla krizne trenutke

BIVŠA PLEJBOJEVA ZEČICA: Htela sam da se ubijem!

Pop kultura -
Nakon što je izgubila svoj identitet i osećaj samopoštovanja, kao i nadu za budućnost, Holi se pronašla kada je sedela sama u kadi razmišljajući o samoubistvu, rekao je izvor blizak Holi

Bivša Plejboj zečica, Holi Medison, progovorila je otovoreno o noćnoj mori koju je prežile u Plejboj vili. Tridesetpotogodišnja plavuša, koja je pravu slavu stekla u rijalitiju "Devojka iz komšiluka", kaže da joj život nije bio ni blizu glamurozan kao što se činilo.

Njeni memoari "The Rabbit Hole: Curious avanture i Cautionari Tales" otkrivaju da je Holi bila toliko depresivna da je želela sebi da oduzme život.

"Nakon što je izgubila svoj identitet i osećaj samopoštovanja, kao i nadu za budućnost, Holi se pronašla kada je sedela sama u kadi razmišljajući o samoubistvu. Ali, umesto da sebi oduzme život, Holi je odlučila da preuzme odgovornost za sebe. Takođe je istakla da je njena dnevna rutina "brzo prerasla u represivnu rutinu strogih pravila, manipulacije i borbu sa ambicioznošću".

Holi, Hju i Kendra, foto profimedia
Holi, Hju i Kendra, foto profimedia

Govoreći o knjizi, Holi je za US Weekly rekla: "Ja sam uzbuđena što ću konačno ispričati svoju priču i šta sam naučila od mojih ličnih iskustava unutar i izvan Plejboj vile. Mislim da će priča iznenaditi ljude i radujem se podizanjem vela misterije i raščišćavanju zablude koja je često povezanivana sa mojim životom."

Holi je sada udata za Paskala Rotela i ima dvogodišnju ćerku Rainbou.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(Mirror.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track