BORA ČORBA: Lečim se od alkoholizma i idem u teretanu!
Foto: Nemanja Pancic

Rešio da vodi zdrav život

BORA ČORBA: Lečim se od alkoholizma i idem u teretanu!

Pop kultura -
Lider "Riblje čorbe" je napokon odlučio da se reši najvećeg poroka

Bora Đorđević je decenijama bio ljubitelj dobre kapljice, devedesetih je osnovao i Partiju običnih pijanaca, kao parodiju na tadašnje društvo.

Prestao je da pije kada se drugi put oženio pre četiri godine, a posle razvoda našao je mladu devojku iz Slovenije, s kojom je bio u vezi do pred kraj prošle godine. Raskid sa Dubravkom iz Ljubljane mu je teško pao, pa se vratio alkoholu.

aparaci su ga uhvatili pod dejstvom alkohola, a mnogi su primetili da zapliće jezikom u jednom muzičkom takmičenju, gde je član žirija. Međutim, taj period je kratko trajao, jer je Bora rešio da pribegne najradikalnijim merama kako bi se izlečio od alkoholizma pred veliku turneju sa “Ribljom čorbom” po regionu i Australiji.

"Istina je da sam na najradikalnijoj mogućoj terapiji. Imao sam mali period emotivne nestabilnosti i počeo sam ponovo da pijem. Nedavno sam prestao s tim, od lekara sam dobio lek koji je veoma opasan, jer može da izazove čak i srčani udar. Ukoliko bih uz te tablete pio alkohol, napravio bi mi se haos u organizmu. Već dve nedelje sam na terapiji, a krenuo sam i u teretanu kako bih skinuo nekoliko kilograma. Čekaju me brojni koncerti, a uskoro ću sa prijateljem predvoditi motoriste na novoj “Bajk-rok misiji”. Trenutno sam zdrav i željan novih životnih izazova", kaže Bora.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track