PAMETNICA: Anegdota o princu Džordžu obradovala i nasmejala svet
Foto: Rojters

Budući kralj Engleske

PAMETNICA: Anegdota o princu Džordžu obradovala i nasmejala svet

Pop kultura -
U jednom od naših razgovor vojvotkinja je ispričala kako je nedavno pred malenim princom rekla da je princ Vilijam u poseti Kini, na što je maleni princ odmah otvorio vrata vitrine

Iako je pre svog drugog rođendana proputovao brojne zemlje, maleni princ ipak je malo zbunjen po pitanju osnova geografije pa je izazvao brojne simpatije među obožavateljima kraljevske porodice.

Budući kralj Engleske u septembru će proslaviti svoj drugi rođendan i već uživa u otkrivanju novih stvari i pojmova koji ga okružuju. Javnost je stoga oduševila anegdota koju su čuli o princu Georgeu pa ju i dalje prepričavaju.

Klaudija Gordon, savetnica za luksuzna putovanja, provela je neko vreme s kraljevskom porodicom i otkrila kako znatiželjni princ uživa provodeći vreme sa svojom majkom.

"U jednom od naših razgovor vojvotkinja je ispričala kako je nedavno pred malenim princom rekla da je princ Vilijam u poseti Kini, na što je maleni princ odmah otvorio vrata vitrine (engleski china cabinet) i zaključio kako ga ipak nema tamo", ispričala je Klaudija i oduševila brojne obožavatelje kraljevske porodice.

"Vojvotkinja se nakon toga našalila i zaključila kako bi trebalo ubrzo početi da radi na boljem poznavanju geografije", dodala je savetnica za luksuzna putovanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track