ĆERKA VITNI HJUSTON SE PROBUDILA IZ KOME: Kristina je otvorila oči i gleda!
Foto: Beta Ap

Bobi Braun tvrdi

ĆERKA VITNI HJUSTON SE PROBUDILA IZ KOME: Kristina je otvorila oči i gleda!

Pop kultura -
I njena tetka Tina Braun je na Fejsbuku napisala da se Bobi Kristina probudila iz kome.

Pevač Bobi Braun je iznenadio publiku na koncertu u Teksasu kada je prekinuo nastup i rekao "Bobi Kristina je budna i gleda me". Međutim, iako je Bobi stalno pored svoje ćerke, još nije zvanično potvrđeno da li se Bobi Kristina zaista probudila iz kome u koju je zapala 31. januara ove godine.Bobi Braun nije dalje objašnjavao svoju izjavu koja je publiku na njegovom koncertu ostavila zapanjenu.

I njena tetka Tina Braun je na Fejsbuku napisala da se Bobi Kristina probudila iz kome.

"Toliko poruka sam primila, žao mi je što ne mogu svima da odgovorim odmah, javiću vam se kasnije. Da, ona se probudila u nije više nije na aparatima za održavanje života. Bog je dobar", napisala je Tina.

Bobi Kristina, ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna, pronađena je u kadi punoj vode bez svesti i nije disala. Kada su je doktori vratili u život, ona je odvezena u bolnicu. Nju je pronašao superug Nik Gordon, njen suprug. Počeo je sa reanimiracijom pre nego što je stigla Hitna pomoć. Međutim, od tada nije dolazila k svesti i doktori su je stavili u veštačku komu.

Podsetimo, diva Vitni Hjuston, Kristinina majka, pronađena je mrtva u kadi pre tri godine u Kaliforniji. Vitni je umrla u 48. godini, pronađena je u kadi hotelskog apartmana 434 „Beverli Hilton“ hotela, bez svesti i utopljena u vodu. Kao neposredan uzrok smrti navedeno je slučajno davljenje. Kancelarija okružnog mrtvozornika Los Anđelesa je za uzrok smrti navela davljenje i posledice srčane bolesti i upotrebe kokaina.

(perezhilton)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track